29 / 03 / 2024

Novo Maison: Bodrum’da hayallerin de ötesinde seçkin bir proje!

Novo Maison: Bodrum’da hayallerin de ötesinde seçkin bir proje!

Bodrum’da ayrıcalık, farklılık ve prestijin; modern çizgiler, teknoloji, tasarım ve doğallık ile birleştiği yepyeni bir konsept doğuyor. Novo konseptli projelerinin ilki olan Novo Maison Bodrum Gündoğan’da sahiplerine kavuşmaya başladı.



Bodrum’da ayrıcalık, farklılık ve prestijin; modern çizgiler, teknoloji, tasarım ve doğallık ile birleştiği yepyeni bir konsept doğuyor. Detaylı bir hazırlık dönemi sonrasında Novo konseptli projelerinin ilki olan Novo Maison Bodrum Gündoğan’da hayata geçmeye ve sahiplerine kavuşmaya başladı. % 90 kaba inşaatı tamamlanan ve 2015 yılında teslim edilecek Novo Maison evleri 8 villadan oluşuyor. Yaşayanları hayatı yeniden keşfetmeye davet eden proje birinci sınıf inşaat kalitesini, alanının önde gelen tasarımcıların mimarisi ile birleştiriyor.


Novo Maison evleri konumu itibariyle Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Gündoğan’a hakim manzarasıyla öne çıkıyor. Projedeki her villa tam donanımlı yapısı ile yaşayanları özel ve ayrıcalıklı hissettirecek 5 yıldızlı otel konforu sunuyor. Her villada sauna, spor salonu, özel zen bahçesi, teras, havuz, şömine, akıllı ev sistemi, jeneratör, biyolojik arıtma, ısı pompalı VRV ısıtma - soğutma sistemi, özel otopark ve su deposu bulunuyor. Ayrıca site içi kamera ve güvenlik sistemi, teknik personel ve bahçıvandan oluşan destek ekibi ile ev sahiplerine hayatlarını kolaylaştıracak özel bir yaşam alanı sunuyor.


KLT Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Kolat Novo konseptinin ilk projesi olan Novo Maison’da seçkin yaşam ile ilgili şunları söyledi; “Son 10 yılda yaşamlarımız teknoloji çağına paralel olarak çok hızlı ilerlemeye başladı. Her sektördeki üst düzey yöneticiler ve yatırımcılar için yaşam oldukça yoğun, yorucu ve kalabalık geçiyor. Herkesin kendisiyle, ailesiyle zaman geçirebildiği ve aradığı huzuru bulduğu tek yer evi. KLT YAPI olarak, evlerinin kişilerin dış yaşamlarında yaşadıkları zorlukların sonrasında sığındıkları, dinlendikleri ve kendilerini özel hissettikleri bir yer olması gerçeği ile projelerimizi hayata geçiriyoruz. Novo konsepti ile evlerimizin içinde yaşayanların hayatını kolaylaştırmayı ve kendilerini çok özel hissetmelerini sağlayacak konforu ve detayları sunmayı hedefliyoruz.”


En seçkin tasarımlar, tasarımcılar ve konfor Novo Maison’da bir arada.


Novo Maison evlerinde estetik ve fonksiyonel tasarımlar sunan İtalyan Varenna, Record veya Scavolini mutfakları kullanılıyor. Beyaz eşyada teknolojiyi konfor ile birleştiren ve yaşayanların keyifli davetlerinde en büyük yardımları olacak Gaggenau ve Miele’nin eşsiz ürünleri mevcut.


Novo Maison’da çarpıcı yaşam alanları iç mimari tasarımında Yüksek Mimar Beyza Özer ve ışığı sanata çeviren aydınlatma tasarımcısı Gürol Ayan tarafından yaratılıyor. Peyzaj tasarımları Arzu Nuhoğlu imzası taşıyan Novo Maison’da yeşilin sanata dönüştüğü bir peyzaj tasarımı hakim. Duravit marka vitrifiyeler; Grohe ve Geberit armatürler suya yön verirken, Mirage veya Serra taş serileri Novo Maison evlerine estetik ve ayrıcalık katıyor. Sapa alüminyum doğramalar ve özel camlar Novo Maison’da sessizliği, serinliği ve güvenliği en estetik şekilde sağlıyor.


Novo konsepti 2015 ve 2016 yıllarında başlayacak Novo Premium ve Novo Platin projeleriyle de yaşam alanlarında eşsiz farklılıklar sunmaya devam edecek.



Geri Dön