20 / 04 / 2024

Noya Sarıyer Göl Evleri'nde satılık 10 konut kaldı!

Noya Sarıyer Göl Evleri'nde satılık 10 konut kaldı!

Noya İnşaat tarafından Sarıyer Madende geliştirilen 100 konutlu Noya Sarıyer Göl Evleri için yapılan açıklamada, son 10 konutun satışının devam ettiği ifade edildi. Projenin pazarlamasını Eskidji Sarıyerin sahibi Semra Noyan yapıyor



Noya İnşaat tarafından Sarıyer Madende geliştirilen 100 konutlu Noya Sarıyer Göl Evleri için yapılan açıklamada, son 10 konutun satışının devam ettiği ifade edildi. Projenin pazarlamasını yapan Eskidji Sarıyerin sahibi Semra Noyan, her birinde 20 konutun yer aldığı beş bloklu projede son derece verimli bir satış performansı gösterdiklerini belirterek,  Konut sektörünün hareketli olması, bizim satışta olduğumuz projeyi de etkiledi. Yedi ayda 90 konut sattık. Elimizde kalan son 10 konut ise 3+1 ve 4+1 tipinde 158 ile 258 metrekare kullanım alanları var. Fiyatlar ise 300 bin ile 450 bin dolar aralığında diye konuştu.
Satış grafiğinde ulaştıkları başarının en önemli nedenlerinden biri olarak insanların tabiatla içiçe ve işlerine yakın bir bölgede ikamet etmek isteklerini gösteren Noyan, projenin tam da bu yöndeki isteğe cevap verdiğini kaydetti. Diğer yandan, yapılması planlanan 3'üncü köprünün Garipçe Köyünde başlayacak olmasının projenin değerine olumlu katkısı olduğuna değinen Noyan, Proje Koç Üniversitesine giden yol üzerinde yer alıyor ve tüneller projeyi kente yaklaştırıyor. Ayrıca İstanbulda denize girilebilecek Kilyosa ve diğer plajlara da oldukça yakın" dedi.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön