19 / 04 / 2024

NTowers'da bir blok İngilizlere satıldı

NTowers'da bir blok İngilizlere satıldı

7 blokluk NTowers projesini İngiliz UPPI'ye 15 milyon dolara satan Tamer Özyurt, Esenyurt'ta yeni projeler üzerine çalışıyor



Özyurt, NTowers'dan sonra, Akın Holding ile 1.600 konut ve 150 dükkan yapacaklarını açıkladı.
1.680 konutluk NTowers projesini dün satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Proje 30 katlı 7 bloktan oluşuyor. 240 konutluk bloklardan birini İngiltere kökenli Gayrimenkul şirketti UPPI'ye 15 milyon dolara sattık. İngilizlere toplu satış yaptığımız için tek kuruş indirim yapmadık. Üstelik lansman öncesinde yüzde 10'luk indirimimiz vardı. Bu indirimi de yansıtmadık” dedi.
Projenin 30 bin metrekarelik arsasının yüzde 30'un Özyurt İnşaat'a yüzde 70'nin tekstilci Gülle Grubu'na ait olduğunu belirten Özyurt, Gülle grubu ile hasılat paylaşımı modeliyle anlaştıklarını açıkladı.
Akın Holding'in Esenyurt'taki 32 bin metrekarelik arsasına proje geliştirmek için de kollarını sıvadıklarını belirten Özyurt, şöyle konuştu: “Akın Holding ile de hasılat paylaşımı modeliyle anlaştık. 1.600 konut ve 150 dükkan yapacağız. 1 Eylül'de projeyi satışa çıkarmayı planlamayı düşünüyoruz.”
Esenyurt'ta 10 arsada çalışıyor
Proje geliştirmede Esenyurt'u merkez seçtiklerine dikkat çeken Özyurt, bu lokasyonu çok iyi bildiklerini vurguladı. Esenyurt'un her geçen yıl daha kaliteli bir noktaya doğru ilerlediğini söyleyen Özyurt, "Bu gelişimi çok iyi gözlemliyoruz. En az 5 yıl daha Esenyurt'ta proje geliştirmek için 10 civarında arsa üzerinde çalışıyoruz. Tek tek bu projeleri satışa çıkaracağız” diye konuştu.
Özyurtlar'ın yakaladığı başarıda çok iyi finansal hesaplamalar yapmasını en önemli nedenlerden biri olarak gösteren Özyurt, “İşe başlamadan çok iyi finansal hesap yapıyoruz. Yaptığımız tüm projelerde konuta ilave olarak dükkanlara yer veriyoruz. Konutları maliyetine satıyoruz. Parayı dükkanlardan kazanıyoruz. Maliyetler konusunda iddialıyız. Türkiye'de hiçbir şirket inşaatı bizim kadar ucuza mal edemez. Ayrıca hızlı teslim konusunda da iddialıyız. Normalde 12 ayda teslim gerçekleştiriyoruz. Bu projede teslim 18 aydan daha az sürede olacak. Çünkü 30 katlı kule inşa edeceğiz” dedi.
 
24 SAAT ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
İstanbul'un en hızlı yerleşim bölgelerinden biri olan Esenyurt'ta 30 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Ntowers Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.
Yapı market olarak başladığı sektördeki yaşamına bugün dev projelerle devam eden Özyurtlar'ın yeni projesinde yüzde 75'lik alan, yeşile ayrıldı. Restoranlar açık ve kapalı otoparklar, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurlarının yer aldığı projede, 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti verilecek. Projedeki bir başka dikkat çeken nokta da Ntowers sakinlerinin bölge merkezlerine güvenle ulaşabilmesi için servislerin gün boyu hazır bekletilmesi.
Ntowers projesinin hemen yanında 150 bin metrekarelik Şehitler Parkı ve onun yanında 100 bin metrekarelik Gaziler Parkı bulunuyor. Parklar, toplam 250 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Parklarda uluslararası yarışmalar için hazırlanmış paint ball sahası dı yer alıyor.
Projede 1+1 daireler 57 bin TL'den, 2+1'ler ise 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Tebernüş Kireçci

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kredi kullanamayana ev satacak

06.05.2010
Ntowers Esenyurt projesini satışa sunan Özyurtlar İnşaat 57 bin TL'ye daire satacak. Şirket, aylık bin TL taksit ödeyebilecek kesimi ev sahibi yapacak
Özyurtlar İnşaat, Esenyurtta, inşaatına devam ettiği GardenCity ve Ntepe projelerinin ardından bin 860 konutluk Ntowers Esenyurt projesine başladı. 30'ar katlı 7 bloktan oluşan projede daire fiyatları 57 bin TL'den başlıyor. Aralık 2011'ede daire teslimlerinin başlayacağı projede 66 metrekare 1+1, 106 ve 112 metrekare 2+1 ile 132 ve 142 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor.

1+1 DAİRE 57 BİN TL'YE
Dün Çırağan Sarayı'nda yapılan tanıtım toplantısında konuşan Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Mayıs ayında geçerli olmak üzere 1+1 dairelerin 57 bin TL'den, 2+1 dairelerin de 87 bin TL'den satılacağını kaydetti. Özyurt, yüzde 25 peşin ödemelerde 12'aydan 60 aya kadar banka olmaksızın şirket olarak vadelendirme imkanı sunduklarını belirterek, "Hedef kitlemiz banka kredisi kullanamayanlar olacak. Parası olan, kredi kullanabilen 2004'teki konut furyasında ev sahibi oldu. Biz, aylık bin TL ödeyebilecek beyez yakalılara ve üst düzey mavi yakalılara konut satmayı hedefliyoruz" dedi.

BİR BLOK İNGİLİZLERİN
30 bin metrekare büyüklüğündeki proje arazisinin yüzde 30'unun kendilerine, yüzde 70'lik kısmının da Gülle Tekstil'e ait olduğunu belirterek, projenin Gülle Tekstil ile hasılat paylaşımıyla yapıldığını açıkladı. Özyurt, projenin bir blokunun İngiliz Gayrimenkul Yatırım Şirketi UPPI tarafından alındığını ifade ederek, UPPI'ın bu daireleri özellikle sağlık turizmi için İstanbul'u tercih eden İngilizlere pazarlayacağını kaydetti.

YENİ PROJE YOLDA
Özyurt Esenyurt'ta yeni iki yeni projenin tasarım çalışmalarınında tamamlandığını ifade ederek, "Akın Holding'in Esenyurt Doğan Araslı Caddesi üzerindeki 32 bin metrekarelik arazisi üzerinde yine hasılat paylaşım modeliyle bin 600 konut ve 150 iş yerinden oluşan bir proje başlayacağız. bu projemiz 2010 sonbaharında satışa sunulacak" dedi.

GÜLLE, 'KÜÇÜK TOKİ' OLACAK
Ntowers projesi arsasının yüzde 70'inin sahibi olan Gülle Tekstil'in Patronu İsmail Gülle, daha öncede GardenCity projesinde Özyurtlar ile ortaklığa gitmişti. İsmail Gülle, bundan sonra da arsa geliştirme çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirterek, "Mevcut arasalarımız var, arsa geliştirmeye de devam edeceğiz. Arsalarımı inşaat şirketleriyle hasılat paylaşaımı modeliyle değerlendireceğiz" dedi. Gülle, öncelikle Esenyurt olmak üzere İstanbul'un çeşitli yerlerinde arsa geliştirdiklerini anlattı.
Sabah

Ntowers'ta 1+1 daire 57 bin lira 
Özyurtlar İnşaat, ticari hayatına başladığı bölge olan Esenyurt'ta temelini attığı projesi Ntowers'ı görücüye çıkardı. Toplam bin 860 konutluk projede, 1+1 daire fiyatı 57 bin lira ve aylık taksit de 599 liradan başlıyor

Ticari hayatına Esenyurt'ta başlayan 20 yıllık inşaat şirketi Özyurtlar, doğduğu bölgeye Ntowers projesini yapmak için düğmeye bastı. İnşaat sektörüne yapı market olarak başlayan şirketin yeni projesi Ntowers Konutları toplam 30 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek. Özyurtlar İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yüzde 75'i yeşil alana ayrılan Ntowers'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğunu söyledi. Özyurt, fiyatların ise 1+1 dairlerde 57 bin liradan başladığını belirterek farklı peşinat ve ödeme seçeneklerinin sunulduğunu belirtti.

PEŞİNAT 17 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Projede, restaurantlar ve bistro cafe, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurlarının bulunduğunu belirten Tamer Özyurt, toplam bin 860 dairelik projenin 1+1 dairelerde peşinatın 17 bin liradan başladığını ve 120 ay vadede taksitlerin 599 lira olduğunu söyledi. Özyurt “ 2+1 dairelerde ise peşinat 22 bin liradan başlıyor. Taksitler ise 973 liradan başlıyor” diye konuştu.

24 SAAT GÜVENLİK VE AMBULANS VAR

Toplantıda verilen bilgiye göre projede, 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor. Ayrıca acil durumlar için, Ntowers'ta 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti veriliyor. Toplantıda projenin yüzde 75'inin yeşil alan olduğu da belirtilerek “Ayrıca, Ntowers projesinin yanında 150 bin metrekarelik Şehitler Parkı ve 100 bin metrekarelik Gaziler Parkı bulunuyor. Bu parklar Türkiye'nin en büyük şehir parklarından” denildi. Toplantıda Esenyurt'un İstanbul'un en sağlam zeminine sahip olduğu vurgulandı.
Star

Ntowers satışa çıktı 66 metrekare evlerin fiyatı 57 bin TL
  
ÖZYURTLAR İnşaat'ın Esenyurt'ta inşaa ettiği Ntowers satışa sunuldu. Toplam 30 bin metrekare alana inşa edilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.  66 metrekare dairelerin 57 bin liradan, 2+1 106 metrekare dairelerin ise 87 bin liradan satışa çıktığı proje ile ilgili olarak Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt şunları söyledi: Yüzde 75'i yeşil alana ayrılan Ntowers'da alan sosyal alanlar sayesinde eski komşuluklar yeniden canlanacak. Ntowers sakinlerinin komşuları ve misafirleriyle birlikte yararlanabileceği; restaurantlar ve bistro cafe keyifli sohbetlere ev sahipliği yapmak için bekliyor. Üstelik açık ve kapalı otoparklar sayesinde Ntowers'ta park sorunu yaşanmayacak. Spordan vazgeçemeyenler için; tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor. Ayrıca Ntowers'da 24 saat güvenlik birimleri bulunuyor. Acil durumlar için, Ntowers bünyesinde 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti veriliyor.
Akşam


Geri Dön