25 / 04 / 2024

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nden uygulama odaklı mühendislik eğitimi!

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nden uygulama odaklı mühendislik eğitimi!

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine uygulama odaklı mühendislik eğitimi verildiği bildirildi.



NNYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, en verimli, etkin ve kalıcı eğitimin pratiğe dayalı öğrenme olduğu gerçeği göz önünde bulundurularak Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yaz döneminde pratik elektronik devre tasarım ve uygulamaları eğitimi veriliyor.



Öğrenciler, ücretsiz verilen seminer kapsamında Mühendislik Fakültesi bölüm laboratuvarlarında elektronik malzemeleri tanıma, baskı devre araçlarının kullanımı, baskı devre hazırlama ve lehim yapma gibi konularda bilgilendiriliyor.Öğrenciler, üniversitenin kendilerine sunduğu bu eğitimlerle iş hayatına daha donanımlı hazırlanıyor. Tercih edilen birer mühendis olma yönünde büyük avantaj sağlamış oluyorlar.



Bu kapsamda 2015 yılı öğrenci seçme ve yerleştirme sistemi sonuçlarına göre, NNYÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne yeni kayıt hakkı kazanan öğrencilere de eğitimden faydalanma imkanı sunuluyor. Hem mevcut öğrenciler, hem de yeni kayıt hakkı kazanlar, uygulama odaklı eğitime yoğun ilgi gösteriyor.



Habertürk


Geri Dön