26 / 04 / 2024

Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy ulaşım ve adres; Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul adresinde yer alıyor....




İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe bölgesinde yükselen  Yenitepe Kadıköy  projesi Nuhoğlu ve Gül sa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor olan Yenitepe Kadıköy Evleri'nin toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlendi.


Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy ulaşım ve adres bilgilerinden önce Yenitepe Kadıköy Evleri'nin ayrıntılarına yer verelim. Yenitepe Kadıköy Evleri projesi 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Yenitepe Kadıköy Evleri projesi 1.100 adet konuttan meydana geliyor. Yenitepe Kadıköy Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Yenitepe Kadıköy Evleri satış ofisi ile 444 4 616 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. 4 blok halinde yükselen Yenitepe Kadıköy Evleri projesi 21 katlı olarak inşa ediliyor. Yenitepe Kadıköy Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor.


Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy Sahrayıcedit adres : Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul



Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy ulaşım


Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy ulaşım!



Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön