28 / 03 / 2024

Nuhoğlu İnşaat Fikirtepe'yi MIPIM Fuarı'nda tanıtacak!

Nuhoğlu İnşaat Fikirtepe'yi MIPIM Fuarı'nda tanıtacak!

Fikirtepe'de Gülsa İnşaat ile birlikte 1.100 konutluk Yenitepe Kadıköy projesinin yapımını sürdüren Nuhoğlu, kazı ruhsatını alarak inşaatına başladığı projede ön talepleri toplamaya başladı...



Fikirtepe'de en yüksek alanında 30 dönüme sahip 2 adada Gülsa İnşaat ile birlikte 1.100 konutluk Yenitepe Kadıköy projesinin yapımını sürdüren Nuhoğlu, kazı ruhsatını alarak inşaatına başladığı projede ön talepleri toplamaya başladı. 


Fikirtepe firmalarının hedefinde ise Fransa'da yapılacak Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM yer alıyor. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe'yi yabancılara tanıtmak istediklerini belirterek bu amaçla bölgede proje yapan aralarında Teknik Yapı Vartaş, Anka Yapı, Emay ve Selimoğlu'nun da bulunduğu 7-8 firmanın 2015 yüında Fransa'da yapılacak MIPIM'de Fikirtepe standı açmayı hedeflediklerini kaydetti. Bu konuda bir organizasyon şirketiyle çalışmaya başladıklarını anlatan Ali Nuhoğlu, "Yabancüar Fikirtepe'yi büiyor, ancak orada birtakım sorunlar olduğunu da biliyor. Amacımız devletinde desteğini alarak başlayan projeleri MIPIM'deyabancüara tanıtmak" dedi. Fikirtepe'de gecikme nedeniyle maliyetlerin metrekarede 4 bin 500 -5 bin TL seviyesine ulaştığını kaydeden Nuhoğlu, bu nedenle satış fiyatlarının 6 bin TL olmasının ise makul olarak yorumladı. 


400 milyon TL gelir bekliyor Yenitepe Kadıköy projesinin konut, ofis ve ticari alanların bulunduğunu aktaran Ali Nuhoğlu, projede büyüklükleri 67 - 250 metrekare arasında değişen 1+0,1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 daire tipleri mevcut olduğunu söyledi. Metrekaresi 5 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla talep toplanan Yenitepe Kadıköy'e 1000'e yakın ön talep topladıklarını belirten Nuhoğlu, projenin bitimiyle metrekare satış fiyatlarının 10 bin TL seviyesine ulaşacağını belirtti. 20 aylık gecikme nedeniyle Yenitepe projesini 24 ayda teslim edeceklerini açıklayan Nuhoğlu, projeden 400 milyon TL gelir beklediklerini söyledi.


Dünya 


Geri Dön