25 / 04 / 2024

Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat “Yenitepe” arazi sahiplerini iftar yemeğinde ağırladı!

Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat “Yenitepe” arazi sahiplerini iftar yemeğinde ağırladı!

Gayrimenkul sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin sembol yapıları arasına giren projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’deki “Yenitepe Kadıköy” projesinin arazi sahipleri ile iftar yemeğinde buluştu...




 

Gayrimenkul sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin sembol yapıları arasına giren projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’deki “Yenitepe Kadıköy” projesinin arazi sahipleri ile iftar yemeğinde buluştu. Arazi sahiplerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde proje ile ilgili gelişmeler, elde edilen başarılı sonuçlar aktarıldı ve  projenin 2. etabıyla ilgili bilgi verildi.

 

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortakluğıyla Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesinin arazi sahipleri iftar yemeğinde buluştu.  Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu’nun proje ile ilgili gelişmeleri aktardığı yemekte, arazi sahipleri  hem eski komşularıyla biraraya gelme fırsatı yakaladılar, hem de proje ile ilgili sorularına yanıt buldular.

 

İstanbul Anadolu Yakası’nın en merkezi lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de yer alan “Yenitepe Kadıköy” projesi için düzenlenen yemekte Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu arazi sahiplerinden gelen soruları yanıtladı. Proje ile ilgili olarak konuşan Ali Nuhoğlu “Sizlerin de yakından bildiği gibi kazı ruhsatımızı aldık. En baştan itibaren siz sevgili Fikirtepeliler ile bir aile gibi olduk. Ortak sevinçlerimiz zaman zaman ortak endişelerimiz oldu. Artık zorlu süreç tamamlandı. Tüm bu zaman dilimi içinde gösterdiğiniz anlayış bizler için çok değerliydi. Her birinize bunun için çok teşekkür ediyorum” dedi.


Geri Dön