26 / 04 / 2024

Nur Pastaneleri 60 yılda 86 şubeye ulaştı!

Nur Pastaneleri 60 yılda 86 şubeye ulaştı!

El arabasında dondurma satarak ticarete atılan Muharrem Karateke'nin temelini attığı Nur Pastaneleri 60 yılda 86 şubeye ulaşarak büyümeye devam ediyor.



Nur Pastaneleri 60 yılda 86 şubeye ulaştı!1955 yılında el arabasında dondurma satarak iş hayatına atılan Muharrem Karateke tarafından temeli atılan Nur Pastaneleri oğlu Fahrettin Karateke tarafından geliştirilerek bugün dev bir zincir haline geldi. Batı Akdeniz'in hemen her kısmında bir şubesi bulunan Nur Pastaneleri, franchising ağını her geçen gün daha da genişletiyor. Bugün Nur Pastaneleri olarak 86 şube ile hizmet veren zincirde işler profesyonel bir şekilde yürüyor. Antalya'nın pastanecilik sektörüne en hakim mekanlardan biri olan Nur Pastaneleri büyümeye devam ediyor. 


HİJYENİK ORTAMLAR 

En sağlıklı ve güvenilir hammaddeleri, en hijyenik ortamlarda muhteşem lezzetlere dönüştürüp en taze şekilde ve uygun fiyatlarla misafirlerine sunmayı ilke edinen Nur Pastaneleri, Antalya ve ilçeleri ağırlıkta olmak üzere Antalya, Burdur, Isparta'da hizmet veriyor. Nur Pastaneleri'nin müşteri güvenini ve memnuniyetini sürekli korumasının arkasında ilke olarak benimsediği temel prensipleri yatıyor. Firma yetkilileri bu prensipleri kaliteli ve doğal hammadde kullanmak, taze ve sağlıklı ürünler üretmek, muhteşem tatlar oluşturmak, müşteriyi misafir görmek, sürekli gelişmek ve yenilenmek ile uygun fiyatlar olarak açıklıyor.


İYİYE GİDİYOR 

Bu kadar dar bir coğrafyada 86 şube ile dünyada eşi benzeri görülmemiş bir yapıya sahip olduklarını belirten firma yetkilileri, Türkiye genelinde pastanecilik sektöründe şube sayısında ilk 3'e girdiklerine inanıyorlar. Türkiye'de pastanecilik sektörünün iyiye gittiğine vurgu yapan firma yetkilileri, "Çünkü artık halk merpen altı diye tabir ettiğimiz şekilde üretim yapan noktalardan ve pastanelerden ürün almaktan çekiniyor. Bu da bizim gibi kaliteli ve hijyenik üretim yapan pastane zincirlerinin yaptığı işi ve emeğini daha da kıymetli hale getiriyor. Ayrıca artan usta maliyetleri de düşünülürse ileriki dönemde tek şubeli pastanecilik olayı ya tamamen tarihe karışacak ya da bu tek şubeli pastaneler üretimden çekilip bizim gibi fabrikalardan ürünleri temin edip sadece satış hizmeti verecektir. Bu durum da Türk halkı için daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı tanıyacak ve pastanecilik sektörünü büyütecektir. Bu büyüme ile kurumsal yapı kazanan pastane zincirleri kendilerini geliştirmeyi ve Anadolu toprakların binlerce yıllık lezzet hazineleriyle dünya kültürünü sentezlemeyi başarırsa dünya çapında meşhur pastane zincirlerimizin de olacağı kanısındayız" dedi. 


TÜRKİYE'NİN EN İYİ 2. DONDURMASI

Nur Dondurma, 2015 yılında her yıl benzerleri düzenlenen, ünlü gurme ve dondurma tutkunlarından oluşan jüri üyeleri tarafından Türkiye'nin en iyi 2. dondurması seçildi. Yöreye özgü keçi sütünün kıvamında yakılmasıyla yapılan yanıksı dondurmanın müşterileri ve büyük jüriden tam not alması firma yetkililerini mutlu etti.


Sabah Akdeniz




Geri Dön