29 / 03 / 2024

Nuran Eryeler kimdir?

Nuran Eryeler kimdir?

Mimar Nuran Eryeler kimdir? Mimar Nuran Eryeler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nuran Eryeler, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nuran Eryeler..



Nuran Eryeler kimdir?

Nuran Eryeler, 1973 yılında Erzincan, Türkiye'de doğdu.  Mimar Sinan Üniversitesi mimarlık fakültesini 1998 yılında tamamladıtan sonra mimari, iç mimari ve ürün tasarımı çalışmalarını geliştirdi. 


2002 yılında b design a katıldı. Bükreş-Romanya ofisinin ortağı olan Nuran Erdoğan 2002 yılından bu yana b design bünyesinde bir çok ulusal ve uluslar arası projelerde, eğitim,ticari ve konut yapıları alanında, mimari ve iç mimari tasarım direktörü olarak görev almaktadır.


B-DESIGN..

"B-DESIGN Türkiye’nin başlıca tarihi binalarının restorasyon ve uygulama kontrolörlüklerini üstlenmiştir. Mimari Ofis olarak B-Design iş merkezi, ofis binası, alışveriş merkezi, otel, gazino ve tatil merkezi gibi projelerin; konsept tasarımları, uygulama projeleri ve kontrolörlüklerini gerçekleştirmektedir


Buna ek olarak Türkiye’nin başlıca tarihi binalarının restorasyon ve uygulama kontrollüklerini üstlenen  B-Design ‘ın İstanbul, Bükreş ve Princton ofisleri bulunmaktadır.


Özyeğin Üniversitesi B-Design ve ARK’ın işbirliklerinin başlıca örneğidir. Her iki ofis 4 senedir beraber projeyi yürütmekte ve toplamda Üniversitenin Çekmeköy kampüsünü oluşturan 10 binanın tasarım ve uygulama kontrollüğünü yürütmektedir."







Geri Dön