29 / 03 / 2024

Nurettin Eroğlu: Körfez ülkelerinden talep artışı bekleniyor!

Nurettin Eroğlu: Körfez ülkelerinden talep artışı bekleniyor!

Nurettin Eroğlu, bu dönemde önemli projelerin lansmanlarının yapılmasının yanı sıra pek çok projenin bitirildiğini belirtti. 2013 yılında sektör için ciddi adımlar atıldığım hatırlatan Eroğlu, 2014 yılını değerlendirdi.




2013 yılının gayrimenkul sektörü için verimli bir yıl olduğunu söyleyen Eroğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, bu dönemde önemli projelerin lansmanlarının yapılmasının yanı sıra pek çok projenin bitirildiğini belirtti. 2013 yılında sektör için ciddi adımlar atıldığım hatırlatan Eroğlu, 2014 yılını değerlendirdi. 


ALIMLAR ARTACAK

 Nurettin Eroğlu "Bunlardan ilki yabancılar tarafından konut alımları olacak. 

Özellikle yatırını ve kısa süreli turistik ziyaretlerde alternatif oturum amacıyla Körfez ülkelerinden gelecek taleplerin artacağını öngörüyoruz. İkinci olarak ise, banka faiz oranlarının Türkiye'deki hane halkları konut alımlarında etkili olacağını düşünüyoruz. Üçüncü olarak ise makroekonomik gelişmelerin boyutu konut alımlarında ve sektörün büyümesinde büyük etki gösterecek diyebiliriz" diye konuştu. Eroğlu, kendilerinin de istanbul, Bursa, Antalya ve Fethiye'de konutun yanı sıra ticari projeler yapmaya devam edeceqklerini anlattı. 2013'te 7 projeyi bitirdiklerini hatırlatan Nurettin Eroğlu, şu bilgileri verdi:  "Merter'de yer alan ve tekstil sektörünün nabzını tutacak olan projemiz Platform Merter Fashion Park, Florya Ekşiııar Konakları, Halkalı'da her mevsim tatil köyü formatıyla hayata geçirdiğimiz Lounge ve Lounge 2 projelerimiz, Yeni Moda Evleri, Bursa'nın yerü ikoııu Harmony Towers ve Antalya Erasta AVM'yi 2013 yılında bitirdik."


Star 


Geri Dön