25 / 04 / 2024

Nurettin Eroğlu 'ndan yeni şirket! Erne Mühendislik Turizm İnşaat A.şž.!

Nurettin Eroğlu 'ndan yeni şirket! Erne Mühendislik Turizm İnşaat A.şž.!

Erne Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Nurettin Eroğlu, Başkan Yardımcısı olarak şžahin Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ümmet Eroğlu görev yapacak



Nurettin Eroğlu, şžahin Eroğlu, Ümmet Eroğlu, Yavuz Eroğlu ve Sıtkı Eroğlu tarafından kurulan Erne Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi, Yenibosna 'da yer alıyor.

50 bin TL sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları arasındaki dağılıma göre;

12 bin 500 TL 'si Nurettin Eroğlu 'na,
11 bin 250 TL 'si şžahin Eroğlu 'na,
11 bin 250 TL 'si Ümmet Eroğlu 'na,
11 bin 250 TL 'si Yavuz Eroğlu 'na
3 bin 750 TL 'si ise Sıtkı Eroğlu 'na ait durumda.

Firmanın iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri iş merkezleri inşaatlarını yapmak işletmek satmak, arazi ve arsalar almak,satmak, bağış yapmak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, şirket amacının gerçekleştirebilmesi için, her türlü menkul malı alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, ticari sınai ve idari işlem ve faaliyetlerde bulunabilir, Konusu ile ilgili ipotek veya diğer teminatlar karşılığın da veya teminatsız ödünç alabilmek hak ve alacaklarının tahsili veya terkini için ayni veya şahsi her çeşit teminat alabilmek verebilmek ve fekk etmek bunlarla ilgili olarak tapuda tescil ve terkin taleplerinde bulunmak verilen rehin ve ipotekleri çözmek. İpotek ve sair ayni hakları tesis kabul ve feketmek 3.kişilerin bankalar ve diğer şahıs ve kuruluşlardan alacakları kredileri temin etmek için lehlerine ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek için aynı şekilde verilecek teminatları kabul etmek, Konusu ile ilgili her nevi makineler, ekipman teçhizat tesisat zaruri aksam yedek parça ve malzemeleri edinebilir kiralayabilir veya kiraya verebilir, bunların montajı tamir ve bakım işlerini yapabilir. İpotek almak, ipotek vermek ve ipotekleri fek etmek. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhi, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Erne Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Nurettin Eroğlu, Başkan Yardımcısı olarak şžahin Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ümmet Eroğlu görev yapacak.

Adres: Zafer Mahallesi, çınar Sokak-Yenibosna
Tel: 0212 652 32 32

Nurettin Eroğlu, şžahin Eroğlu, Ümmet Eroğlu, Yavuz Eroğlu ve Sıtkı Eroğlu aynı zamandan 2006 yılında kurulan Eroğlu Holding A.şž. 'nin yönetim kurulunda yer alan isimler arasında.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön