27 / 04 / 2024

Nurettin Mavuk kimdir?

Nurettin Mavuk kimdir?

Kurtköy’deki Work-Square projesini hayata geçiren MVK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Mavuk kimdir? Nurettin Mavuk'un eğitim ve iş hayatı ile Work-Square projesi ile ilgili bilgiler...



Nurettin Mavuk kimdir?

Nurettin Mavuk, Kurtköy’deki Work-Square projesini hayata geçiren MVK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı. Malatyalı Hacı Ahmet Mavuk’un oğlu olan Nurettin Mavuk, MVK Yapı'yı oğulları ile yönetiyor.


1972’den beri Kadıköy Bağdat Caddesi ve civarında konutlar yapan Nurettin Mavuk'un babası Hacı Ahmet Mavuk, 1961 yılında Malatya’da kurduğu şirketi MVK Yapı ile girdiği inşaat sektöründe  1961-1972 yılları arasında Malatya’da Buğday Pazarı, Bakırcılar Çarşısı gibi Malatya’nın ilk toplu işyeri projeleri, yürüyen merpenli ve asansörlü ilk modern iş merkezi ve ilk apartmanı da dahil olmak üzere pek çok konut ve işyeri inşaatı yaptı.


MVK Yapı’nın Malatya’dan İstanbul’a taşındığı 1972 yılından bu yana ise İstanbul Anadolu Yakası’nın Bostancı, Küçükyalı, Suadiye, Şaşkınbakkal, Erenköy, Kozyatağı gibi önemli noktalarında bulunan kendi arsalarında gerçekleştirdiği konut ve işyeri projeleri inşa edildi.


MVK Grup, şu an Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Mavuk ve oğulları H. Ertürk Mavuk ve Erdinç Mavuk tarafından yönetiliyor.



Work Square Evleri!
Work Square MVK Yapı'nın havadan en yeni videosu!


Geri Dön