25 / 04 / 2024

Nuripek İnşaat Bursa'da yaşam alanları kuruyor!

Nuripek İnşaat Bursa'da yaşam alanları kuruyor!

Nuripek İnşaat olarak sadece bir ev değil dört dörtlük yaşam alanları oluşturduklarının altını çizen Özyürek, bir ülkenin geleceğini, sağlıklı ve güvenilir yaşam alanlarında büyüyen bireylerin oluşturacağına inandığını söylüyor...




 

2006 yılında, Bursa’nın her yerine yakışır, kaliteli, güvenli ve modem yaşam alanları kurmak üzere hayata geçirilen Nuripek İnşaat, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle prestijli projelere imza atmaya devam ediyor. Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, standartlan aşan bir kalite anlayışını benimseyen Nuripek inşaat; deneyim, dinamizm, yenilikçilik ile teknolojiyi harmanlayarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek yaşam alanları sunuyor.



Nuripek İnşaat’ı sadece kalite ve teknolojisiyle değil, hesaphlığı ve kolaylığıyla da gelişmiş bir konsept ve yaşam alanlanna damgasını vuran bir marka olarak tanımlayan Nuripek inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özyürek, “Kurumsal sorumluluğumuz ve vatandaşlık bilincimiz çerçevesinde, uzmanlığımız olan inşaat sektöründe her zaman en yenisini, en gelişmiş teknolojiyi ve vatandaşımıza her zaman en uygun çözümü sunmayı hedefliyoruz” diyor. Nuripek İnşaat olarak sadece bir ev değil dört dörtlük yaşam alanları oluşturduklarının altını çizen Özyürek, bir ülkenin geleceğini, sağlıklı ve güvenilir yaşam alanlarında büyüyen bireylerin oluşturacağına inandığını söylüyor.


Capital


Geri Dön