28 / 03 / 2024

Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne Berk Kurttepeli oldu!

 Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne Berk Kurttepeli oldu!

İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina ' nın Genel Müdürlüğü’ ne Berk Kurttepeli getirildi...




İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne Berk Kurttepeli getirildi. 40 yıla yakın süredir kaynak makinesi, örtülü elektrod, kaynak teli ve kimyasalları konusunda birçok ilke imza atan Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

 

Kaynak makineleri üretiminde Kilmak markası ile 40 yıldır pek çok ilke imza atan Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne sektörün tecrübeli ismi Berk Kurttepeli getirildi. AKFA Holding çatısı altında Ar-Ge mühendisleri ile ürün çeşitliliğini artırmak için TÜBİTAK ve SANTEZ işbirliği çerçevesinde projeler gerçekleştiren Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

 

Haydarpaşa Lisesi ve İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nden mezun olan Berk Kurttepeli, İTÜ Endüstri Mühendisliği’ni yüksek lisans derecesi ile tamamladı. Profesyonel iş hayatına 1993 yılında Telka Rabak San. ve Tic. A.Ş.’de Ürün Mühendisi olarak başlayan Kurttepeli, kariyerini Gedik Kaynak San. ve Tic. A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak sürdürdü. Stratejik planlama, iş geliştirme, marka yönetimi, satış kanalları gibi konularda uzman olan Berk Kurttepeli, 6 yıl dünyanın en büyük kaynak kuruluşlarından olan ESAB firmasın’da Akdeniz bölgesine bağlı olarak ESAB Saldatura S.p.A’nın Türkiye Ülke Müdürlüğü'nü yürüttü.

 

Satış-pazarlama, finans analizleri, küresel ve gelişmekte olan pazarlarda büyüme ve strateji geliştirme ile geleceğin iş geliştirme teknikleri alanlarında da uzmanlıkları bulunan Kurttepeli, Türk ürünlerinin bölge ülkelerde de yaygınlaşması üzerine önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Seyahat etmeyi seven Berk Kurttepeli, yelken sporuyla ilgilenmektedir.


Geri Dön