25 / 04 / 2024

Nurol GYO Genel Kurulu'nda hangi kararlar alındı

Nurol GYO Genel Kurulu'nda hangi kararlar alındı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Kurulu 28 Nisan 2011 tarihinde toplandı. 2010 yılı olağan genel kurul sonuçları açıklandı...



Nurol GYO Genel Kurulu'nda alınan kararlar ve görüşülen konular şöyle:

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketinin 2010 yılına ait Genel Kurul Toplantısı 28.04.2011 tarihinde, saat 15:00'da, Nurol Plaza Büyükdere Cad. No:257 Kat:19   Maslak / İSTANBUL adresinde, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın 27.04.2011 tarih ve 25428 sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Komiseri Sn.Erdoğan YURDAKUL'un gözetiminde yapılmıştır.

Toplantıya ait davet kanun ve anasözleşmede öngörüldüğü gibi ve gündemi de ihtiva edecek şekilde, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin 07.04.2011 tarih ve 7789 sayılı nüshasında, Cumhuriyet ve Güneş Gazetelerinin 13.04.2011 tarihli nüshalarında ilan edilmek suretiyle ve ayrıca ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ-İSTANBUL Postahanesinden 13.04.2011 tarihinde nama yazılı pay sahiplerine toplantı gün ve gündeminin bildirilmesi suretiyle, süresi içinde tebliğ edilmiştir.

Hazirun cetvelinin tetkikinden, şžirketin toplam 10.000.000.-TL'lik(10.000.000Adet) sermayesinin 5.100.000.-TL'lik kısmına tekabül eden 5.100.000 adet hissenin vekaleten toplantıda temsil edildiğinin ve böylece gerek kanun ve gerekse anasözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzere toplantı Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Bekir CUMURCU tarafından açılarak gündemin görüşülmesine geçilmiştir.

Divan Başkanlığı'na Sn.Bekir CUMURCU'nun oy toplayıcılığına Sn.Meral CEYLAN SARI'nın ve katipliğe Sn.Pınar CENGİZ'in seçilmelerine oybirliğiyle karar verildi.

Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için divan heyetine yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi.

2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında düzenlenen Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Bekir CUMURCU tarafından okundu. Denetim Kurulu raporu denetçi Sn. Semih KAYAALP tarafından okunarak müzakere edildi. Bağımsız Dış Denetim Raporu okundu. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu ve Bağımsız Denetim Raporu Oy birliğiyle kabul edildi.

Bilanço ve kar/zarar hesapları incelendi ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda, bilanço ve kar/zarar hesapları oybirliğiyle tasdik edildi. şžirket karından kanun ve ana sözleşme gereği ayrılması gereken tutarlar ayrıldıktan sonra geriye kalan miktarın dağıtılmayarak olağanüstü yedeklere eklenmesine oybirliğiyle karar verildi.

Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Üyeleri oybirliğiyle ibra edildiler. Yönetim Kurulu Üyeleri kendi ibralarında oy kullanmamışlardır. Yine yapılan oylama sonucunda Denetçiler oybirliğiyle ibra edildiler.

şžirketin Yönetim Kurulu'nun 3(üç) kişiden oluşmasına, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere toplantıda hazır bulunan ve sözlü olarak bu görevi Kabul ettiğini beyan eden S. Bekir CUMURCU ile noterden yazılı beyanları ile Yönetim Kurulu'na aday olduklarını bildiren Sn.Mehmet .Oğuz çARMIKLI, ve Sn. Dursun Ali ALP'in seçilmelerine oybirliğiyle karar verildi. şžirket denetçiliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere toplantıda hazır bulunan ve bu görevi Kabul ettiğini beyan eden Sn.Semih KAYAALP ile noterden yazılı beyanı olan ve bu görevi Kabul ettiğini bildiren   Sn. Mehmet BUYURGAN'ın seçilmelerine oybirliğiyle karar verildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Dursun Ali ALP'e aylık net 1.750TL(Binyediyüzelli) huzur hakkı ödenmesine, diğer Yönetim Kurulu Üyelerine ve Denetim Kurulu Üyelerine herhangi bir ücret ödenmemesine oybirliğiyle karar verildi.

şžirket tarafından yıl içerisinde yapılan Bağışlar Genel Kurulun onayına sunuldu, oybirliğiyle Kabul edildi.

Toplantıya katılan ortak temsilcileri söz alarak, şžirketin kuruluşundan bu yana başarılı çalışmalarından dolayı Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini kutladılar, yeni seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine başarılar dilediler.

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön