05 / 05 / 2024

Nurol GYO Seyrantepe projesinin ilk görselleri!

Nurol GYO Seyrantepe projesinin ilk görselleri!

Firma: Nurol GYO

Proje: Seyrantepe Projesi

Nurol GYO Seyrantepe projesinin bu yıl sonunda ya da 2014 yılının ilk ayında satışa sunulması planlanıyor. Nurol GYO Seyrantepe projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanacak...




Nurol GYO Seyrantepe projesi rezidans, ofis ve mağazalardan meydana geliyor. 50 katlı olarak inşa edilecek olan  Nurol GYO   Seyrantepe Projesi  tamamlandığında 200 metre yüksekliğe sahip olacak.


Nurol GYO Seyrantepe projesinde mağazalar kulenin altında yer alıyor. 125 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nurol GYO Seyrantepe projesinin önümüzdeki Aralık ayının sonuna doğru ya da 2014 yılının başında satışa sunulması planlanıyor.


450'nin üzerinde rezidans dairenin bulunacağı Nurol GYO Seyrantepe projesi Türk Telekom Arena Stadı'nın arka tarafında yükseliyor. Nurol GYO Seyrantepe projesinde satışlar yüzde 1 KDV oranı ile gerçekleştirilecek.


Nurol GYO Seyrantepe projesi içerisinde fitness center, sauna, buhar odası, 874 araç kapasiteli kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Nurol GYO Seyrantepe projesi 2,5 - 3 yıl içerisinde tamamlanacak.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Nurol GYO Seyrantepe projesinin ilk görselleri!


Nurol GYO Seyrantepe projesinin ilk görselleri!



Nurol GYO Seyrantepe iletişim

Telefon: 0 212 286 82 40

Web : http://www.nurolgyo.com.tr/


projeye sor



Geri Dön