25 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli ev fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli ev fiyatları ne kadar?

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Banka kredisi ile 120 ay vade avantajı sunulan Nurol Park Rezidans 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Nurol Park Güneşli ev fiyatları ne kadar?



"Nurol Park Güneşli ev fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen proje 55 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Nurol Park Bağcılar projesi 836 towers daire, 84 loft daire, 544 rezidans daire ve ofislerden meydana geliyor. Teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirlenen proje  Nurol GYO  imzası taşıyor.


Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre mesafede olan  Nurol Park  Residence'de 120 ay vade seçeneğiyle banka kredisi ile ödeme yapıldığında, kredi ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. Projede 50 ay 0 faiz imkanı ile de konut sahibi olunabiliyor.


Güneşli Nurol Park Konutları kapalı yüzme havuzu, açık hava dinlenme alanları, spor tesisleri, güneşlenme terasları, sokak cafeleri, alışveriş alanları, teraslar, avlu, restoran gibi sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 


Nurol Park Güneşli ev fiyatları ne kadar?

1+1 ev fiyatları 354 bin TL, 

2+1 ev fiyatları 583 bin TL, 

3+1 ev fiyatları 740 bin TL, 

4+1 ev fiyatları  ise 1 milyon TL'den başlıyor.


Nurol Park Evleri nerede?

Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul   


Nurol Park satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön