25 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli fiyat listesi!

Nurol Park Güneşli fiyat listesi!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol GYO'nun girişimi ile yükselen Nurol Park Güneşli fiyat listesi dahilinde dairelerin metrekare birim fiyatlarının 2 bin 900 liradan başlıyor...




Nurol GYO tarafından 55 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen  Nurol Park  Güneşli projesi satışa sunulmuş durumda. 3 bağımsız alanın bulunduğu Nurol Park Güneşli 'nin içerisinde Loft, rezidans ve tower olmak üzere farklı konseptlerde daireler bulunuyor. 


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve  4+1 şeklinde inşa edildiği Nurol Park 'ın içerisinde 154 rezidans, 84 loft ve 880 daire mevcut. Nurol Park Güneşli fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 



Nurol Park Güneşli fiyat listesi: 


Nurol Park Güneşli fiyat listesi bilgisine göre daireler metrekaresi 2 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Nurol Park Güneşli fiyat listesi ve projenin detayları için Nurol Park Güneşli 'ye 444 64 96 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşmanız mümkün, 


fitness center, güvenlik, otopark, kapalı yüzme havuzu ve güneşlenme teraslarının bulunduğu Nurol Park Güneşli teslimleri 2016 yılının Şubat ayında başlayacak. 


Nurol Park Güneşli projesi lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 7,5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 26 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü’ne 27 kilometre masafede yükseliyor. 



Telefon : 444 64 96

Web Sitesi: www.nurolpark.com.tr

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön