28 / 03 / 2024

Nurol Park Güneşli'de 50 ay 0 faiz imkanı!

Nurol Park Güneşli'de 50 ay 0 faiz imkanı!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yükselen Nurol Park projesi, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Proje, 55 bin metrekare alana sahip..




Yarım asırlık tecrübesiyle yurtiçi ve yurtdışında pek çok önemli projeye imza atan Nurol Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Nurol GYO, Hürriyet Medya Towers'ın bulunduğu araziyi 127,5 milyon dolara satın alarak proje için toplam 460 milyon dolar yatırım yapıyor. Nurol GYO'nun, modern mimari ile geleneksel mahalle hayatını bir arada sunduğu karma konut projesi Nurol Park, Güneşli'de hızla yükseliyor. Metropol yaşamı içinde unutulmaya yüz tutan, samimi ve iletişim bağı güçlü mahalle dokusunun yeniden canlandığı Nurol Park, izole bir site yaşamından ziyade, hareketli bir sosyal çevre imkanı sunacak. Geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları ile bölgenin yeni çekim noktası haline gelecek olan Nurol Park, Güneşli'nin de dokusunu değiştirecek. 

Projede Nurol Park sakinlerine ve ziyaretçilere de açık olan sokak mağazaları bulunacak. İstanbul'un eski alışveriş sokaklarından ilham alan Nurol Park, açık havada keyifli bir alışveriş deneyimini ve sıcaklığı yeniden keşfetme imkanı sunacak. 

5 futbol sahası genişliğindeki peyzaj alanıyla da dikkat çeken Nurol Park'ın 43 bin 200 metrakarelik peyzaj alanını, yurtiçinde ve yurtdışında başarılı projelere imza atan Dalokay Design Studio tarafından tasarlandı. 

Nurol Park, 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı alçak katlı "loff'lardan, metrekare olarak daha küçük dairelerin yer aldığı "rezidans ve" tovver 'lara kadar pek çok alternatifle keyifli bir yaşam sunacak. 7 katlı iki blokta yer alan 84 loft dairesi, genç profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış 544 rezidans dairesi ve 3 blokta yer alan toplam 884 tovver dairesi ile Nurol Park, her detayı yüksek konfor için özel olarak düşünülmüş bir mimari proje olarak hızla yükselmeye devam ediyor. Balkonlu ferah daireler, bu mimari anlayışın ürünü olarak şekilleniyor. Aynı mimari anlayışı ofisler için de uygulayan Nurol Park, toplam 19 bin metrekarede yer alan ofis alanlarında da mükemmel çalışma ortamını için teknoloji ve fonksiyoneldi bir arada kullanıyor. 

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak anılan bölgedeki Nurol Park, Avrupa Yakası'nın en önemli ana arterlerinin de tam ortasında yer alıyor. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress Yolu'ndaki Nurol Park, Atatürk Havalimanı kadar yeni yapılacak 3. havaalanına da çok yakın. Ayrıca projenin sağ ve sol kapılarının hemen yanında bulunan iki Metro durağı da Nurol Park sakinlerinin şehrin dört bir yanına kolayca ulaşmasını sağlıyor. 



Tünaydın


Geri Dön