28 / 03 / 2024

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan. şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine haşladıklarını da söyleyerek. "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çüııkii ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan. Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindiğini ve geri sayıma başladıklarını dile getirirken. "Kentin hafızasında tabakhane bölgesiyken yer alan kötü imaj artık tarih oluyor. Dönüşümle beraber kentimiz daha da gelişecek" dedi. 


Belediye Başkanı Cahan. Türkiye'nin en hızlı tamamlanan örnek  TOKİ  Projesi'nin Uşak'ta gerçekleştirildiğine dikkat çekerek "Uşak 1953 yılında il olan bir il. İnsanların girişimleri ve yatırımlarıyla öne çıkan bir il. 430 bin metrekare bir alan var. TOKİ ile diyaloga geçtik ve hemen ihalelerini yaptık. Yılbaşı itibarıyla binalar kullanılmaya başlanacak. Burada 1051 konul 923 tanede işyeri var. Bazı belediye hizmet binalarını ve Deftardaıiık binasını da oraya taşıyacağız. Yeni şehrin yeni kalbini inşa ediyoruz. Burası Yeni Uşak Merkezi, olacak" dedi. 


FRANSA'DA YAPILAN YARIŞMADA 5. SEÇİLDİK 

Başkan Nurullah Cahan sözlerine şöyle devam etti. 

Cahan. "Arkadaşlarla alanı gezdik. Binaların inşaatları bitli. Yılbaşına doğru sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla inşallah bölgenin açılışını gerçekleştireceğiz. Böylece yeni Uşak'ın yeni merkezini açmış olacağız. Bu proje: TOKİ'nin prestij projelerinden biri. Fransa'da yapılan bir yarışmada Uşak Projesi Dünya 5'ncisi seçildi" diye konuştu. 


UŞAK ANADOLU'NUN BUTİK ŞEHİR OLACAK

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ege'de Uşak'ı parlayan bir yıldız haline getireceklerini ve Anadolu'nun butik şehri yapacaklarını belirterek. "Uşakımız'ı her şeyiyle kon sepi bir şehir yapacağız. 

Uşak bulik şehir özelliği taşıyacak. Marl ayında yol hafriyat işlerine başladık. Şıı anda tüm çalışmalarımı/ bitme aşamasında, 10 güne kadar proje tamamen bitmiş olacak. Şehir içinde de bir çok ana artelin büyük bölümünü yeniledik. 

Uşak aydınlık bir şehir oldu" dedi. 


DOĞAN HER ÇOCUĞU EVİNDE ZİYARET EDİYORUZ

Başkan Cahan. sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini ifade ederek. "Sosyal projelere önem veriyoruz. 

Yalnız yaşayan ve ihtiyacı olan yaklaşık olarak 400 vatandaşımızın evini temizliyoruz. 

Bıı evlerde yaşayan vatandaşlarımızın maddi, manevi tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Doğan her çocuğu evinde ziyaret ediyor, ailenin ihtiyacı var ise bunu karşılıyoruz. Uşak'ın sosyal risk analizini çıkardık. 

Şehirde 20 bin haneyi taradık. Evlerde kaç kişi yaşıyor, gelirleri ne kadar? 

Evlerde kaç hasta var? Tamamını elektronik ortamda görebiliyoruz. 

Önümüzdeki giiıılerde şehrin tamamını taramış ve bilgisayar ortamına geçirmiş olacağız. 'İnsanı yaşat ki; devlet yaşasın' felsefesini Uşak'ta biz yaşatıyoruz" şeklinde konuştu. 


Denizli


Geri Dön