18 / 04 / 2024

NurYapı butik projeleriyle inşaat sektöründe fark yaratıyor!

NurYapı butik projeleriyle inşaat sektöründe fark yaratıyor!

1988'li yıllardan bu yana Kadıköy'de inşaat malzemeleri satışı üzerine faaliyet gösteren ve son birkaç yıldır da konut projesi üretmeye başlayan NurYapı, hayata geçirdiği butik projelerle inşaat sektörüne yeni bir renk kazandırdı.



Sektöründe 26 yılı geride bırakan ve Kadıköy başta olmak üzere İstanbul'un birçok markalı konut ve iş merkezi projesinde çözüm ortağı olarak yer alan NurYapı, sadece İstanbul geneli değil aynı zamanda Türkiye genelinde de proje bazlı olarak malzeme tedariki gerçekleştiriyor. Türk inşaat şirketlerinin yurtdışı projelerine de malzeme sağlayan bu kapsamda ihracat da yapan NurYapı, Kadıköy'de kentsel dönüşüm projelerine de imza atıyor. Kadıköy' de 2 dönüşüm projesini bitiren ve 3. Projesi Mevsim Apartmanı projesine başlayan olan NurYapı, her projesinde kullanıcılarına dönük esnek ve kişiselleştirilebilir çözümler geliştirmeyi başararak yeni bir ekol oluşturdu. 


Dinçay ailesinin kurduğu ve 2. ve 3. kuşağın birlikte yönetimde olduğu şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ise Türk spor ve iş dünyasının çok yakından tanıdığı bir isim. Gönül verdiği Fenerbahçe Spor Kulübü'nde tam 15 yıldır yönetim kurulu üyesi ve as başkanı olarak görev yapan NurYapı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dinçay, yoğun iş hayatına rağmen aynı zamanda Fenerbahçe Voleybol Şube Sorumlusu olarak çalışmalarını sürdürüyor. 


Kentsel dönüşüm projeleriniz nasıl gidiyor?

Kentsel dönüşüm kapsamında 2. projemizi bitirdik ve teslim ettik.Üçüncü projemiz Mevsim Apartmanı'na başladık.Şirketimizin projelerine insanların ilgisi çok büyük. Biz sektörümüzde 26 yılı geride bıraktık,inşaat malzemesi konusunda, inşaat üretimi konusunda ciddi bir bilgi birikimimiz ve tecrübemiz var. İnsanlarda bunu projelerimizde görebiliyor, fark edebiliyor.


Ne gibi farklar oluşturdunuz? 

NurYapı her şeyden önce kurumsal bir kadroya sahip. Şirketimizde inşaat mühendisi, mimar, iç mimar ve proje müdürleri bulunuyor. Bu anlamda deneyimli ve profesyonel bir ekip ile projelerimize yön veriyoruz. Bunun yanında biz yaptığımız projelerde insanlara, iç mimarımız ile birlikte evlerini kendi kişisel özelliklerine göre dekore etme imkanı tanıyoruz. Mutfak dolabından, ıslak zemine kadar her bir üründe onlara seçme hakkı tanıyoruz. Müşterilerimiz ile birlikte evlerinin içlerini, istedikleri gibi gönüllerince yapmaları konusunda A'dan Z'ye yardımcı oluyoruz. 


Nasıl bir proje mevsim apartmanı? 

Mevsim apartmanı içinde yaşayan insanlara kendisini ayrıcalıklı ve farklı hissettirecek bir proje. 15 katlı içerisinde 44 konutun yer aldığı projemizin içerisinde Fitness salonu, havuz, çocuk oyun alanları yer alıyor. Bu özellikleri ile şehir hayatının içerisinde kendilerine özel sosyal yaşam alanları olan bir proje. Mevsim apartmanının içerisinde 3 katlı otopark alanı yaptık. Böylece her daireye 2 araçlık bir otopark alanı oluşturduk. Aynı zamanda otoparkta her daireye 5'er m2 depo alanı yaptık. 


Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mı? 

Kadıköy istanbul'un çok özel bir semti. Bu semt kentsel dönüşüm ile birlikte bir canlanma ve yenileme yaşıyor. Birçok proje ardı ardına hayata geçiyor. Bu projelerin sadece yenileme olmadığını, yapılacak her projenin Kadıköy'ün vizyonuna yakışır şekilde olması gerektiğine inanıyorum. Kadıköy'ün bir standarttı var. Bu standarttın daha yükseklere çıkartılması gerek. Amaç tabi ki daha güvenli konutlara sahip olmak ama netice de bu tarihi semtin bir ismi olduğunu unutmadan, mimari ile buraya katkı sağlayan projeler yapmalıyız. 


Milliyet Ek


Geri Dön