28 / 03 / 2024

Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak!

Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak!

Nurol GYO’nun İkitelli’de hayata geçireceği AVM yatırımı Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak. Kira ortalaması da piyasanın altında tutulacak.



Nurol GYO'nun Bodrum'dan sonra ikinci AVM yatırımı Oasis Outlet Center üst segment yerli ve yabancı markaları Güneşli'de toplayacak. Markalara kirada ilk 2 yıl kolaylık sağlayacaklarını, bunun yanı sıra kira rakamlarını da mevcut ortalamanın altında tuttuklarını dile getiren Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, "Markalar tercihlerine göre ister sabit isterse ciro bazlı kira ödeme modelini seçebilecek. Onları müşterimiz değil iş ortaklarımız olarak görüyoruz" dedi.


1.000 KİŞİYE İSTİHDAM

120 mağazanın yer alacağı AVM'de kiralamada yüzde 45 oranlarına geldiklerini dile getiren Hatipoğlu, "Hedefimiz yüzde 100 kiralamayla açılmak. AVM'nin 300 milyon dolarlık iş hacmi yaratmasını ve 1.000 kişiye istihdam sağlamasını öngörüyoruz" diye konuştu. TAV ile bir anlaşma yaptıklarını ve transti yolcularını da AVM'ye taşıyacaklarını dile getiren Hatipoğlu, "Dünya markalarını ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturacağız. İstanbul'da turist haritası değişti. Daha fazla para harcayan, üst segment markalara ilgi duyan turistlerin sayısı arttı" diye konuştu. Tüketici outlet kavramını da seviyor. Biz de bu potansiyelden yola çıkıp yatırımı hayata geçirdik. Günlük 50 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi. Hatipoğlu İstanbul'da Oasis markasıyla yeni outlet AVM yatırımları da düşündüklerinin altını çizdi.


KONUTLARIN YÜZDE 80'İ TESLİM EDİLDİ

340 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında 53 dönümlük alan üzerinde bin 176 konut ve 326 anahtarlı bir apart otel de yer alıyor. Konutların yüzde 80'inin teslim edildiğini belirten Hatipoğlu, yaklaşık 60 ailenin de yaşama başladığını ifade etti.


Sabah / Seda Tabak


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı


Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’in, Türkiye’nin ilk designer outletine ev sahipliği yapmaya hazırlandığını açıkladı.


Nurol GYO, Güneşli’deki Basın Ekspres üzerinde Oasis Designer Outlet yatıtırı yapıyor. Üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markalarının, yerli ve yabancı tüketicilerle buluşması hedefleniyor. 2017’nin mart ayında açılışı planlanan Outlet, yerli ve yabancı birçok üst segment markayı indirimli fiyatlarıyla satışa çıkaracak.

Bin kişilik istihdam

Oasis Designer Outlet, Nurol GYO’un Bodrum’daki yatırımı sonrası, 18 yıl aradan sonra hayata geçirdiği ikinci AVM yatırımı olacak. Bölgedeki emlak yatırımlarının değerini artıracak nitelikte tanımlanan Oasis Designer Outlet’in üç yıl da 300 milyon liralık iş hacmi yaratması hedefleniyor. Perakende ve hizmet sektörlerinde birçok üst segment mağazaya ev sahipliği yapacak yatırım, tamamlandığında toplamda bin kişiye istihdam sağlanmış olacak. Cazip kiralama stratejisiyle yatırımcısına da avantajlar sağlayacak outlet’i, günde 50 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.


Oasis Designer Outlet’in, Moda dünyasının nabzının attığı Fransa, İtalya ve İspanya’da havalimanlarının yakın çevresine kurulan ve dünyanın önde gelen markalarının outlet’lerini bir arada barındıran açıkhava AVM’leri model alınarak tasarlandığı açıklandı. 


Milliyet


Geri Dön