25 / 04 / 2024

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadegh Ghorbanzadeh, Yusuf Kenan Dinç, Serkan Yiğit Önalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadegh Ghorbanzadeh, Yusuf Kenan Dinç, Serkan Yiğit Önalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini, ihraç ve ithalini yapmak.  b. Gemi, fabrika, depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar, presler işletmek, şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunarak ihalelere girmek.  c. Her türlü demir, çelik bakır, fosfor, pirinç, alüminyum, magnezyum, nikel, çinko, kalay ve demir dışı metalleri sacları, levhaları, yaprakları, şeritleri, contaları, profilleri, tozlan granürleri, boruları, yayları alıp satmak.  ç. Konusu ile ilgili olarak sac boru, profil, dolu demir çelik ve benzeri malzemelerin toptan ve perakende alımı satımını yapmak.  d. Yapı endüstirisinde kullanılan bilumum madde ve malzemelerin ticareti için satış yerleri kurmak, kiralamak işletmek.  e. Her türlü hafriyat, nakliyat ve inşaat taahhüt işleri yapmak ve yaptırmak.  f. İnşaat malzemeleri alım satımını ve pazarlamasını yapmak ve yaptırmak.  g. Kamu kuruluşlarının ve özel kuruluşların açmış olduğu ve açacak olduğu inşaat ve hurda ihalelerine iştirak etmek, taahhüdü altında kalan işleri tamamlamak ve sorumluluğu altında taşeronlara vererek taahhüdü yerine getirmek.     h. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek  ı. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  i. Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ve bunlara ait yedek parçaları, techizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alım satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  k. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  l. Şirket sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkul malları gerektiğinde satabilir, kiraya verebilir, rehin ve ipotek edebilir.  m. Şirket her türlü hurdanın toplanması ve nakil için motorlu vasıta alabilir, devir edebilir, kiraya verebilir, kiralayabilir.  n. Konusu ile ilgili fason, dahili ticaret komisyonculuk işleri yapabilir.  o. Şirket amaç ve konusunu gerçeklerştirmek için kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak edebilir, birlikte çalışabilir, mali mesuliyet tevziine dayanan anlaşmalar yapar  ö. Konusu ile ilgili olarak finansal, mühendislik, proje danışmanlığı yapmak.    



Geri Dön