25 / 04 / 2024

ODE LEED sertifikalı projelerin tercihi oldu!

ODE LEED sertifikalı projelerin tercihi oldu!

Üniversiteden otele, alış-veriş merkezinden yaşam alanlarına kadar birçok çevreci projenin teknik yalıtım üreticisi ODE, son yıllarda üretimindeki yenilikleri ve çevre dostu projelerdeki işbirlikleriyle doğayı korumayı sürdürüyor.



Üniversiteden otele, alış-veriş  merkezinden yaşam alanlarına kadar birçok çevreci projenin teknik yalıtım, ısı Türkiye'nin yüzde 100 yerli en büyük yalıtım malzemeleri üreticisi olan ODE, son yıllarda üretimindeki yenilikleri ve çevre dostu projelerdeki işbirlikleriyle doğayı korumayı sürdürüyor. 



Son olarak köpük bazlı yalıtım malzemelerinde karbon salınımını sıfıra indirmek için detaylı bir AR-GE çalışması yürüterek yaklaşık 1 milyon dolarlık yatırımı hayata geçiren ODE, Türkiye'de Silver, Gold ve Platinum seviyesinde Leed Sertifikası alan inşaat projelerinin tercihi oldu. 



Elastomerik kauçuk köpüğünden üretilen boru ve levha formlarındaki geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken ODE R-Flex, bazalt mineralinin yüksek sıcaklıkta ergitilerek lif haline getirilmesiyle üretilen, %97 oranında doğal elyaf içeren ve yüksek sıcaklıklara karşı dayanma gücü olan ODE Rockflex ve silis kumunun yüksek sıcaklıkta ergitilerek elyaf haline getirilmesiyle üretilmektedir. 



Su itici özelliği sayesinde kuru kalabilmeyi sürekli muhafaza eden ODE Starflex ürünleri, 42 Maslak Office 2, Özyeğin Üniversitesi Öğrenci Merkezi Binası, Tekfenöz Kağıthane Ofisi ve Birleşim Mühendislik'in yönetim binasında teknik yalıtım çözümleri için kullanıldı. 



Erke Green Academy, Work Inn Hotel ve İstanbul Forum AVM'nin ısı ve su yalıtımlarında ise; Al sınıfı yanmaz özelliği de dahil birçok üstünlüğüyle öne çıkan ODE Starflex; Opel, Granat ve Rubin olmak üzere her alana özel çözümler sunarak su yalıtımının yıldız markalarından ODE Membran ve en etkin ısı yalıtım ürünlerinden ODE Isıpan tercih edildi. 


Sabah Reel Sektör


Geri Dön