19 / 04 / 2024

ODE R-Flex'e Yangın Yönetmenliği'nden tam puan!

ODE R-Flex'e Yangın Yönetmenliği'nden tam puan!

ODE Yalıtım, yeni yangın yönetmeliği EN 13501'e göre R-Flex'e yaptırılan testlerden alınabilecek en başarılı sonucu elde etti



Dünya markası olma yolundaki iddiasını her geçen gün artıran ODE Yalıtım, yeni yangın yönetmeliği EN 13501'e göre R-Flex'e yaptırılan testlerden alınabilecek en başarılı sonucu elde etti.

2000 yılında Türkiye'deki ilk kauçuk köpüğü üretim tesisi olarak faaliyete başlayan ODE R-Flex üretim tesisi yıllık 5000 tonluk üretimini geniş bir coğrafyaya ihraç ediyor. ODE R-Flex özellikle Balkanlar, Azerbaycan, Kıbrıs, Bulgaristan, Romanya, Mısır, Türki Cumhuriyetler, Hırvatistan, Gürcistan, Belçika, Makedonya, Ürdün, Suriye, Yunanistan, Almanya, Yeni Zelanda, Macaristan, Irak ve İsrail'de yoğun talep görüyor.

EN 13501 belgesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Türker, "Gelişimi ve inovasyonu sürdürülebilir kılmak temel gayemiz. EN 13501 dünya çapındaki rekabette büyük önem taşıyor. Bu sertifika ile bayilerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizden en kaliteli ürünü almaya devam edecekler" diyerek ürünlerin ancak belli standartları bünyesinde barındırdığı takdirde bu belgeyi alabileceğini belirtti.

Tesisatta, soğuk hatların ve soğutma sistemlerinin ısı yalıtımında çok farklı ısı yalıtım malzemeleri kullanılıyor. Bugün Türkiye'de üretilen elastromerik kauçuk köpüğü, tesisat ısı yalıtımının önemli kriterlerinden olan ısı iletkenliği, su buharı difüzyon direnci ve yangın dayanımı gibi konulardaki üstün değerleri sayesinde, sektörde en çok tercih edilen malzemelerden biri.


Geri Dön