20 / 04 / 2024

Ode Yalıtım, IY Isı Yalıtımı isimli kitabı yayınladı!

Ode Yalıtım, IY Isı Yalıtımı isimli kitabı yayınladı!

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren isimlerden biri olan Ode Yalıtım, bina yalıtımıyla yaratılabilecek enerji tasarrufuna dikkat çekmek için 'IY Isı Yalıtımı' isimli bir kaynak kitap yayınladı



Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren isimlerden biri olan Ode Yalıtım, bina yalıtımıyla yaratılabilecek enerji tasarrufuna dikkat çekmek için 'IYIsı Yalıtımı'   isimli kitabı yayınladı. Isı yalıtımı ile ilgili tüm soruları cevaplayacak bir kaynak olarak hazırlanan kitap hakkında konuşan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Yalıtım sektörüne her ne kadar Batılı ülkelerden geç başlamış olsak da ülkemizde üretilen ve ithal edilen malzemelerin çeşitliliği açısından çağı yakaladığımızı söyleyebiliriz. Bugün ülkemizde hemen hemen her çeşit kaliteli yalıtım malzemesini bulmak mümkündür. Ancak, biz, yayın alanında da dünyayı yakalayabilmek ve bu alandaki boşluğu doldurabilmek amacıyla 'IYIsı Yalıtım' isimli kitabı yayınladık' diye konuştu.
IYIsı Yalıtım kitabı yayınlanmadan önce Türkçe'de yazılmış başvuru kitabının neredeyse yok olduğunu belirten Turan, hazırlanması yaklaşık iki yıl süren kitabın yayın sürecinde yer alan isimler arasında kendisinin de yer aldığını belirterek, diğer isimleri   Prof. Dr. Hikmet Karakoç, Yüksek Mimar Ecvet Binyıldız ve Makine Mühendisi Elif Yıldırım olarak ifade etti.


Geri Dön