19 / 04 / 2024

ODE ‘Yapılarda Su Yalıtımı’ eğitimi uzaktan eğitimle verildi!

ODE ‘Yapılarda Su Yalıtımı’ eğitimi uzaktan eğitimle verildi!

Tüm ODE bayileri ve çalışanlarına, ODE Akademi kapsamında, ‘Yapılarda Su Yalıtımı’ konulu ilk online eğitim verildi. Web tabanlı eğitimle, ODE bayileri ve çalışanları, ODE ürünleriyle ilgili güncel bilgilere ulaşması amaçlanıyor.



Tüm ODE bayileri ve çalışanlarına, ODE Akademi kapsamında, ‘Yapılarda Su Yalıtımı’ konulu ilk online eğitim verildi. Web tabanlı eğitimle, ODE bayileri ve çalışanları, ODE ürünleriyle ilgili güncel bilgilere hızlı, eğlenceli ve interaktif bir şekilde ulaşması amaçlanıyor.


ODE Akademi kapsamında, e-learning uzaktan eğitimlerin ilk modülüne 20 Haziran 2014 tarihinde başlandı. ‘Yapılarda Su Yalıtımı’ başlığında ve şu anda pilot uygulama kapsamında ilk aşamada 100 kullanıcıya (ODE bayisi ve çalışanı) verilen ilk online teknik eğitime, tüm ODE bayileri ve çalışanları interaktif olarak katılma fırsatı yakaladı. 


ODE e-learning; internet teknolojileri aracılığıyla gerçekleştirilen web tabanlı eğitim, öğrenim ve bilgi yönetimi faaliyeti olup, web tabanlı eğitimleriyle ODE, ürünleriyle ilgili güncel bilgileri zaman ve mekan kısıtlaması getirmeden, hızlı, eğlenceli ve interaktif bir şekilde bayilerine ulaştırmayı ve onların da iç eğitim süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Eğitimlere her yerden, sadece internet bağlantısıyla ulaşmak mümkün olduğundan fiziksel bir ortam gerektirmiyor. Çalışanlara zamanını ve mekanını kendine göre düzenleyebileceği alternatif bir eğitim sağlıyor. Çalışanlar eğitim içeriklerine istedikleri zaman tekrar ulaşma imkanına sahip. İlk aşamada 100 kullanıcının aldığı Su Yalıtımı eğitimi tamamlandı. Hali hazırda tasarım süreci devam eden ikinci eğitim modülü, ‘Yapılarda Isı Yalıtımı’ da önümüzdeki günlerde kullanıcıların hesaplarına yüklenecek. Eğitimi tamamlayan kullanıcılara dijital sertifikaları e-mail adreslerine gönderilerek ulaştırılıyor. Eğitimlerin tamamlanması ile ilgili takip ve bilgilendirmeler ODE Teknik Pazarlama Birimi tarafından yapılıyor. Toplamda minimum 200 kullanıcıya dijital sertifika gönderilmesi hedeflenen eğitim projesinin üçüncü modülü, “Tesisatlarda Isı Yalıtımı”nın da en kısa zamanda hayata geçirilmesi planlanıyor.


ODE Pusula 


Geri Dön