28 / 03 / 2024

Ödemiş OSB 2016 sonuna kadar tamamlanacak!

Ödemiş OSB 2016 sonuna kadar tamamlanacak!

Ödemiş OSB'nin yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilen proje çerçevesinde kazı ve dolgu çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı




Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nin yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilen altyapı projesi çerçevesinde kazı ve dolgu çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı. Sel geçişlerinin hazırlandığı Ödemiş OSB'de sanat yapılarının inşaatına da başlandı. 8.2 milyon liraya mal olacak çalışmaların 2016 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Ödemiş OSB'nin İZKA desteğiyle elektrik ve haberleşme altyapısı ihalesi için de çalışmalar sürüyor. 

Ödemiş OSB'deki çalışmalarla ilgili yönetim kurulu üyesi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin ile birlikte arazide incelemeler yapan Ödemiş Belediye Başkanı ve Ödemiş OSB Başkanı Mahmut Badem, OSB Müdürü İbrahim Dereli ve şantiye şefi Osman Yeğen'den bilgi aldı. 



Yeni Asır


Geri Dön