19 / 04 / 2024

Ödül Yapı Referans Kampanyası devam ediyor!

Ödül Yapı Referans Kampanyası devam ediyor!

Ödül Yapı yine çok ses getirecek yeni bir kampanya ya daha imza attı. Müşterilerine sağlam estetik güvenilir konutlar üreten Ödül Yapı düzenlemiş oldukları kampanyalar ile de Kayseri de tercih edilmeye devam ediyor.




Ödül Yapı yine çok ses getirecek yeni bir kampanya ya daha imza attı. Müşterilerine sağlam estetik güvenilir konutlar üreten Ödül Yapı düzenlemiş oldukları kampanyalar ile de Kayseri de tercih edilmeye devam ediyor. Referans Kampanyası daire alacak müşteriler de ayrıca inanılmaz fırsatlar sunuyor. 


Başlangıçta talep edilen peşinatı da 4 ay sonrasına erteleyen Ödül Yapı 'dan müşteriler yüzde 5 gibi kaparo ile ev sahibi olabiliyorlar .Takas daire konusunda da müşterilere yardımcı olunur iken ,yine bu kampanyadan ev sahibi olan müşterilere ücretsiz konut sigortası hediye edilmektedir. Müşteri sadakatına ve ürün kalitesine önem veren Ödül Yapı, 10 yıla kadar da Satış sonrası Teknik Servis hizmeti de vermektedir. 


2013 rekorlar yılı oldu Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman 2013 yılının inşaat sektörü için çok verimli geçtiğini belirterek, "Ülke genelinde yaklaşık 1 milyon 100 bin konut satarak istisna bir büyüme sağlandı. Artık konut, insanların barınma ihtiyacının dışında da tam bir güvenilir yatınm aracı oldu" dedi. 

Konut satışı ve fiyatlara değinen Kahraman, "Projelerden başlangıç ve lansman aşamasından itibaren daire satın alan kişilerin yüzde 40-45 lere varan karlılıkları söz konusu oldu dolayısıyla 2013 yılında hiçbir yatınm aracı bu kadar kazandırmadı" dedi. 2014 yılı içinde benzer satışlann olacağını ve karamsar olmadıklannı ifade eden Kahraman, Talaş ilçesinde iki konut projesini daha satışa açacaklarını ifade etti. Önümüzdeki günlerde gerek hammadde girdilerinde ki artıştan gerekse yüzde 18 KDV uygulamasından dolayı fiyatların artacağını söyleyen Kahraman tüm daire satışlarının Türk lirası üzerinden gerçekleştirdiklerini vade farksız ve faizsiz daire sahibi olmayı düşünen müşterilerin acele etmeleri gerektiğini vurguladı. 

Kentsel dönüşüm olumlu etkiler Önümüzdeki beş yıl içerisinde Kentsel Dönüşüm Projelerin'den Kayseri'de bir çok konutun yıkılarak yeniden inşa edileceğini, şehrin çehresinin değişeceğini ve site tarzı projelerin çoğalacağını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman bundan gayrimenkul sektörünün de olumlu etkileneceğini belirtti. 


Star


Geri Dön