26 / 04 / 2024

Ofis maliyetlerine alternatif çözüm!

Ofis maliyetlerine alternatif çözüm!

Mobil çalışanlar ve bir ofisin genel maliyetleri ile uğraşmak istemeyenlere %80 maliyet avantajıyla ofis çözümleri sağlayan eOfis, 2015 yılı sonuna kadar toplam ofis sayısını 50 ye çıkarmayı hedefliyor...



Mobil çalışanlar ve bir ofisin genel maliyetleri ile uğraşmak istemeyenlere %80 maliyet avantajıyla ofis çözümleri sağlayan eOfis, 2015 yılı sonuna kadar toplam ofis sayısını 50 ye çıkarmayı hedefliyor. 


Gelişmiş ülkelerde oldukça popüler olan hazır ofisler, son yıllarda Türkiye'de de artan talep sebebi ile sektöre yatırım yapan firmaların sayısını arttırdı. Son dönemde  Ankara  ve İzmir'de de yaygınlaşma eğilimi gösteren hazır ofisler, hali hazırda İstanbul'da yoğunlaşmış durumda. 


Yurt çapında 50 eOfis 2010 yılından beri İstanbul'da Sanal ofis, Hazır ofis ve Toplantı odası kullanımı hizmetleri vermekte olan eOfis, 2015 yılı sonuna kadar yurt çapında toplam ofis sayısını 50 ye çıkarmayı hedefliyor. 


Firma, bu hedef doğrultusunda bünyesine katılmakisteyen girişimcilere iş ortaklığı teklif ediyor. Seçkin lokasyonlarda hizmet eOfis seçkin lokasyonlardaki prestijli plazalarda tam donanımlı ve paylaşımlı ofisler kiralamanın yanı sıra, toplantı odası kullanımı, posta-kargo takibi, telefonların cevaplanması ve sekreterya hizmetlerini aylık olarak uygun fiyatlarla ve yüksek kalite ile sunuyor. 


Yeni kurulacak şirketlere ofis ve sekreterlik hizmeti sağlayan vc başlangıcından beri altyapısını sürekli geliştirmekte olan eOiis, 7 prestijli lokasyonda girişimcilere, özellikle TEB'in girişimcilerine verdiği kaliteli hizmet ile sektörün önde gelen firmalarından biri olma özelliğini sürdürüyor.


Milliyet Ek 


Geri Dön