28 / 03 / 2024

Ofis ve ev ofis yatırımlarına uygun projeler!

Ofis ve ev ofis yatırımlarına uygun projeler!

2013'ün en gözde gayrimenkul yatırımı ofis ve ev ofisler oldu. Yılbaşından itibaren konutta KDV oranının yüzde 18'e çıkması ile birlikte gayrimenkul yatırımcısı ofis yatırımına yöneldi





2013'ün en gözde gayrimenkul yatırımı ofis ve ev ofisler oldu. Yılbaşından itibaren konutta KDV oranının yüzde 18'e çıkması ile birlikte gayrimenkul yatırımcısı ofis yatırımına yöneldi. Ofis ve ev ofislerde KDV oranının hep yüzde 18 olduğunu ifade eden gayrimenkul uzmanları. "Şartların eşitlenmesi ofis projelerine yaradı" diyor. 


Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de gerçek gayrimenkul yatırımının ticari gayrimenkule yapılan yatırım olduğunu vurgulayan uzmanlar, önümüzdeki günlerde özellikle ofis, rezidans ve alışveriş merkezi gibi karma projelerin daha da artacağı görüşündeler. Son yıllarda ağırlıklı olarak İstanbul'da inşa edilen bu tarz karma projelerin, önümüzdeki yıllarda Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya gibi büyükşehirlere de yayılacağı tahmin ediliyor. 


A SINIFI OFİSLER ARTIYOR

İstanbul Maslak'ta merkezi iş aksı üzerinde A sınıfı ofis stokunun neredeyse yüzde 95'i dolmuş durumda. A sınıfı ofis kullanıcı kitlesi ise giderek artıyor. İstanbul'da mevcut ofis stokunun yüzde 90'dan fazlasının 250 metrekare veya daha büyük ofis alanlarından oluştuğunu ifade eden uzmanlar, durumu şöyle özetliyor: "Firmaların yüzde 10'dan azı büyük ofise ihtiyaç duyuyor. Firmaların çoğu bu yüzden ev olarak inşa edilmiş apartman dairelerinde faaliyet göstermek zorunda kalıyor." İstanbul'un küresel ölçekte artan önemi nedeniyle uluslararası şirketler Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu bölge merkezi olarak burayı seçmeye devam edecek gibi görünüyor. Ofis beklentilerini doğru algılayan gayrimenkul geliştiricileri, gelecekte çok daha geniş kitlelere hitap edebilecek. 


Sadece ofis değil, son yıllarda konut projelerinde yer verilen ev ofislere de ilgi giderek artacak. Amerika'da evden çalışanların sayısının 20 milyona ulaştığını ifade eden uzmanlar, son üç yıl içinde İstanbul'da ev ofislerin sayısının hızla arttığını vurguluyor. Tasarımcı, grafiker, gazeteci, dil öğretmeni, pazarlamacı, programcı, tercüman gibi mesleklerde çalışanlar, son yıllarda ev ofisleri tercih eder hale geldi. 




Ziya YILMAZ / DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı 

"Daha çok freelance çalışanlar tercih ediyor" 


Son dönemde yapılan akıllı binaların büyük bir kısmı ev ofis konseptinde tasarlanıyor. Yeni projemiz Vazo Kule, üç blokta 300 adet rezidans ve 100 adet ev ofisten oluşuyor. Bu konsepti benimsememizin en önemli nedeni, modern bir ofiste, otel konforu eşliğinde, keyifli bir iş hayatının tam ortasında dinlenirken çalışmayı, çalışırken dinlenmeyi mümkün kılması. Amerika'da evden çalışanların sayısı 20 milyona ulaşmış durumda. Türkiye'de ve özellikle de İstanbul'da ev ofislerin sayısında son üç yıldır hızlı bir artış oldu. Eğer mesleğiniz evden sürdürülebilir nitelikteyse ev ofisler her tür arayışa yanıt verecek nitelikte seçenekler sunuyor. Ev ofislere talebin artmasının temelinde, yoğun çalışan insanların çalışma temposunun ofislerdeki uyarıcı sesler nedeniyle düşmesini engellemek için kendine bireysel çalışma ortamı yaratma isteği yatıyor. Özellikle tasarımcılar, grafikerler, gazeteciler, yabancı dil öğretmenleri, pazarlama uzmanları, programcılar, tercümanlar gibi freelance çalışanlar ev ofislerde, internet bağlantısı olan bir diz üstü bilgisayarla işlerini yürütülebiliyor. 


VAZO KULE DAP 

Yapı'nın İstanbul Maltepe'de inşa ettiği Vazo Kule projesinde, iki rezidans ve bir ev ofis bloğu bulunuyor. 99 ev ofis bulunan projede, 53 ile 94 metrekare arasında farklı ofis seçenekleri sunuluyor. İstendiğinde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde elde edilebilen projede, ev ofislerin fiyatı 254 bin ile 563 bin TL arasında değişiyor. "Avantajlı Yönetim Sistemi" ile asistan çalıştırma ihtiyacını ortadan kaldıran proje, buna ilişkin masraflardan tasarruf etmenizi sağlıyor. Gelen telefonları özel tanımlanan hizmet hattı numarasıyla ve firmanızın adıyla açan asistanlar, notlarınızı, postanızı, günlük randevu akışınızı, ziyaretçilerinizi, çay kahve ikramını, ofis temizliğini organize etmenin ötesinde sinema, restoran, uçak bileti gibi rezervasyon işlemlerinizi de yapıyor. 


Satış ofisi: 444 33 39  

Web: vazokule.com.tr



NİDAKULE 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün İstanbul Göztepe'de inşa ettiği NidaKule'de satışlar tamamlandı. 25 katlı projede ofislerin kiralama süreci devam ediyor. 29 bin metrekarelik bir alanda yer alan ofislerin metrekare fiyatı 25 ile 30 dolar arasında. Bahçe katında her tür teknik donanıma sahip üç adet toplantı salonu bulunan NidaKule'de, profesyonel ikram servisi, fitness salonu, sauna ve masaj, kafeterya ve restoran, coffee shop, kuaför, lostra, kuru temizleme ve ofis depola gibi hizmetler bulunuyor. 


Satış ofisi: 0212 325 28 00 

Web: nidakulegoztepe.com 



PALLADIUM TOWER 

Yine Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Ataşehir'de inşa ettiği 43 katlı Palladium Tower projesinde, 55 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Akıllı bina sistemi ile LEED Gold sertifikasına sahip olan proje Feng Shui felsefesine uygun olarak tasarlanmış. Yapıda 180 ile bin 350 metrekare arasında farklı büyüklükte ofis seçenekleri sunuluyor. Tam kat ya da altı ofise kadar bölünebilen modüler yapıya sahip ofis katlarının satış fiyatı ise 89ü bin ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor. 150 kişilik fuaye alanı bulunan projede, 11 toplantı ve seminer salonu, kafeterya, spor salonu, market, kırtasiye, lostra, kuru temizleme, kuaför ve iş stresinden uzaklaşmak isteyenler için 170 metre yükseklikte İstanbul Lounge yer alıyor. 


Satış ofisi: 444 48 46  

Web: palladiumtower.com



BULVAR 216 

Özak GYO'nun Ataşehir Finans Merkezi'nde inşa ettiği Bulvar 216 projesi, sekiz katlı tek blokta 31 ofis ve 35 dükkandan oluşuyor. 100 ile 2 bin metrekare arasında değişen farklı büyüklükte ofis seçeneği sunulan projede, dükkanların büyüklüğü 100 ile 3 bin metrekare arasında değişiyor. Emlak Konut GYO ile ortak üretilen projenin bu ay için de satışa çıkması bekleniyor. Ön talep toplanan ve henüz fiyat açıklanmayan projede, metrekare satış fiyatının minimum 3 bin dolar olması bekleniyor. Alışveriş merkezi, restoran, kafe ve aktivite alanları bulunan projede, ofislere özel teraslar, 600 araçlık otopark, her cepheden araç girişi ve 24 saat güvenlik hizmeti var. 


Satış ofisi: 0216 688 32 16   

Web: bulvar216.com 



KURİŞ KULE KARTAL

Kılıçoğlu Delta'nın inşa ettiği Kuriş Kule Kartal projesinde, 29 katlı tek bir blokta 190 ofis, 30 mağaza ve dört katlı otopark bulunuyor. 85 ile 870 metrekare arasında farklı büyüklüklerde ofis seçenekleri sunulan projede, metrekare fiyatları 6 bin 600 TL'den başlıyor. 360 derecelik panoramik manzarası ile dikkat çeken projede, sağlık merkezi, özel klinik, optik, görüntüleme tanı ve tedavi merkezleri, medikal. eczane, banka, kafe ve fast food alanları bulunuyor. 


Satış ofisi: 0216 370 04 00    

Web: kuriskule.com 


HELİS BEYAZ OFİS 

Helis Yapı'nın Kartal'da inşa ettiği Helis Beyaz Ofis projesi, sekiz katlı iki blokta 65 ofisten oluşuyor. Projede, 120 ile 320 metrekare arasında farklı büyüklükte ofis seçenekleri sunuluyor. Satışa sunulan 160 metrekare büyüklüğündeki ofislerin fiyatları ise 660 bin ile 740 bin TL arasında değişiyor. Her katta 50 metrekare kat bahçesi bulunan projede, ofisleri 2 bin ile 7 bin TL arasında kiralamak da mümkün. 


Satış ofisi: 0216 353 41 01     

Web: helisbeyazofis.com 

 


Evrim KARAYEL / Gürallar Yapı Genel Müdürü

"Yatırımınızı ticari gayrimenkule yapın"


Yüzde 18 KDV'yi ödeyecek olan yatırımcı konut almaktan uzaklaşarak ticari ofis yatırımına daha sıcak bakmaya başladı. Kartal'da E-5 aksı üzerinde gerçekleştirdiğimiz ticari ofis projemiz Lapis Han'da, konut KDV'si artışının olumlu sonuçlarını toplamaya başladık. Gayrimenkul yatırımcıları zaten yüzde 18 KDV ödeyecekse neden konuta yatırım yapsınlar ki?.. Konut almak yatırım yapmak değil. Gerçek gayrimenkul yatırımı tüm dünyada kabul gördüğü gibi ticari gayrimenkule yapılan yatırımdır. KDV avantajından yararlanarak konutta yükselen satış ivmesi giderek daha da yavaşlayacak. Bu bilinçteki müşteri kitlesinin giderek artacağını düşünüyorum. 



LAPİSHAN 

Gürallar Yapı'nın Kartal'da inşa ettiği Lapis Han projesinde, 160 ofis ve 22 mağaza yer alıyor. 57 ile 2 bin metrekare arasında farklı büyüklükte ofis seçenekleri sunulan projede, metrekare fiyatları 4 bin 900 TL'den başlıyor. Projeden yüzde 10 peşinatla ve yüzde 50 banka kredisi kullanarak, kalan bakiyeyi teslim tarihine kadar üçer aylık dilimler halinde ödeyerek ofis sahibi olabilirsiniz. Kat bahçeleri ve dikey bahçeler bulunan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj odası ve sauna gibi sosyal olanaklar var. Projede, çocuklar için de kreş ve etüt odaları bulunuyor. 


Satış ofisi: 444 65 77 

Web: lapishan.com 



İZPARK

Ege Yapı Grup'un Kartal'da 15 katlı iki kule ile iki ve beş katlı bloklardan oluşan IzPark projesinde, 66 ofis ve 28 ev ofis bulunuyor. 44.5 ile 726 metrekare arasında farklı büyüklükte ofis seçenekleri sunulan projede, fiyatlar 320 bin ile 4 milyon 192 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 30 peşinat 18 ay sıfır faizle ya da yüzde 50 peşinat, 30 ay vade farksız ödeme seçeneği sunulan projeden, banka kredisiyle de ofis sahibi olunabiliyor. Kapalı ve açık otopark alanları bulunan projede, arşiv odası, lostra, kuru temizleme, copy center, teras bahçesi, restoran ve kafe gibi sosyal olanaklar var. 


Satış ofisi: 444 53 43   

Web: izpark.com.tr 



CAPITAL TOWER

Mutlu İnşaat, Uzman İnşaat ve Miltaş İnşaat Ortaklığı'nın Güneşli'de inşa ettiği Capital Tower'da, 16 katlı tek blokta 100 ofis ve dört showroom bulunuyor. 126.7 ile 248 metrekare arasında farklı büyüklüklerde ofis seçeneği sunulan projede, metrekare fiyatları 5 bin 286 TL'den başlıyor. Her katta kat bahçeleri sunulan projede, peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. 


Satış ofisi: 0(212) 471 47 00       

Web: capitaltower.com.tr



VARYAP GRAND TOWER 

Varyap Meridian'in 61 katlı kulesi Varyap Grand Tower, ofis ve otel bloğu olarak tasarlandı. Toplam 412 bağımsız ünite bulunan ofis katlarında, 55.01 ile 79.35 metrekare arasında farklı ofis seçenekleri sunuluyor. Fiyatlar, 448 bin 500 ile 686 bin 500 TL arasında değişiyor. Kapalı otopark bulunan projede, sauna, fitness salonu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güvenlik ve buhar odası gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Satış ofisi: 444 40 30   

Web: varyapmeridian.com 


BATIŞEHİR 

EgeYapı Group'un İstanbul Bağcılar'da inşa ettiği Batışehir Projesi'nde, 14 farklı tipte 3 bin 250 konutun yanı sıra otel, rezidans ve ofis seçenekleri sunuluyor. 50-59 metrekare, 100-199 metrekare ve 200 metrekare ve üzerinde ofis seçenekleri sunulan projede, metrekare fiyatları 3 bin 900 ile 4 bin 550 TL arasında değişiyor. Açık hava çarşısı, tenis kortları, çim saha, güneşlenme terasları, göletler ve bitki yetiştirme bölümlerinin yer aldığı 100 bin metrekarelik bir yeşil alan bulunan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, sauna, squash, basketbol, mini golf ve voleybol sahalarına da yer verilmiş. 


Satış ofisi: 444 53 43      

Web: batisehir.com 


ZORLU CENTER 

Zorlu Grubu'nun İstanbul Zincirlikuyu'da inşa ettiği Zorlu Center'da, rezidans, alışveriş merkezi, otel, performans sanatları merkezi ve ofisler yer alıyor. Yatay sistemde düzenlenen 20 bin metrekare ofis ve ev ofis seçenekleri sunulan projede, metrekare fiyatları 15 bin dolardan başlıyor, özel terasları ve ortak kullanım alanlarına sahip olan ve 2 milyar 500 milyon dolar değerinde olduğu belirtilen ofis bloğuna yabancı fonların da talip olduğu söyleniyor. 


Satış ofisi: 0212 336 91 60 

Web: zorlucenter.com.tr 


İSTANBLOOM 

Esin Yapı'nın Zincirlikuyu'da inşa etliği 46 katlı İstanbloom projesinin, 34 katı konut, üç katı penthouse, üç katı ofis, iki katı teknik ofis ve sosyal kat ve dört katı ise otopark olarak planlandı. 10 adet lıome ofis bulunan projede 1 + 1 ve 2+1 tipi seçenekler mevcut. Ev ofislerin metrekare fiyatı ise 6 bin 500 ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor. 


Satış ofisi: 0212 274 72 79    

Web: istanbloom.com


MALL OF İSTANBUL 

Torunlar GYO'nun İkitelli'de inşa ettiği Mail of İstanbul projesi, AVM, ofis, otel ve bin 200 rezidans daireden oluşuyor. 116.6 ile 311 metrekare arasında farklı ofis seçenekleri sunulan projede, fiyatlar 668 bin ile 1 milyon 842 bin TL arasında. Projede yüzme havuzları, jakuzi, çocuk oyun alanları, yürüme ve koşu parkurları, dinlenme köşeleri, toplanma alanları, süs havuzları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahası gibi sosyal donatı alanları var. AVM içinde ise temalı eğlence parkı, snowpark (kar parkı), 18 salonlu sinema, temalı müze, yöresel mutfakların bir arada sunulacağı Gourmet Center ve botanik park gibi farklı alanlar var. 


Satış ofisi: 444 26 64 

Web: mallofistanbul.com.tr 


Uğur DUMANKAYA / Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı 

"Karma projeler daha çok ilgi görüyor" 


Ritim İstanbul'u, Maltepe'deki diğer konut projelerinden farklı olarak karma kullanım hedefleyerek tasarlandık. Bu proje ticaret, ofis ve konut fonksiyonlarını bünyesindeki kültür ve spor tesisleriyle entegre ederek, sadece yakın çevresine değil tüm kente kimlik katan bir "kentsel yaşam alanı" oluşturacak. Her ihtiyaca cevap verecek olan yaşam alanları ve sosyal donatılarıyla Maltepe'nin çehresini değiştirmek istiyoruz. Artık bu tarz projeler daha çok ilgi görüyor. İki etapta inşa edeceğimiz proje, merkezi konumu, kule ve katlı blokları, açık alışveriş merkezi, Athletic-o Sports Club'ı, 37'nci kattaki Adalar manzaralı lüks restoranı ve kültür merkezini içinde barındıran sosyal donatılara sahip. 


RİTİM İSTANBUL 

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Maltepe'de inşa ettiği Ritim İstanbul projesi, akıllı ofis ve ev ofisler ile banka ve sigorta şirketlerinin yer aldığı iş yerleri ve 147 mağazaya ev sahipliği yapan bir AVM'den oluşuyor. 30 Nisan'a kadar kampanya yapan firma, 35 ile 95 metrekare arasında farklı büyüklüklerdeki ev ofisleri 161 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Firma ayrıca peşine yüzde 10 indirim ve 36 ay faizsiz taksit imkanı da sunuyor. Özel güvenlik, resepsiyon/sekreterlik hizmeti, arşiv odaları, kopyalama merkezi, bilgi teknolojisi hizmetleri, otopark ve vale parkı gibi çeşitli hizmetler sunulan projede, özel bekleme alanları, ofis temizliği, kuru temizleme, terzi, lostra, cam/çilingir hizmetleri, tadilat ve tamirat hizmetleri var. 


Satış ofisi: 0216 511 58 00     

Web: ritimistanbul.com


Erden TİMUR / NEF Yönetim Kurulu Üyesi 

"Ofis projeleri gelecek vaat ediyor" 


İstanbul'daki merkezi iş aksı üzerinde A sınıfı ofis stokunun yüzde 95'i dolu. Dünya metropollerinde ofis metrekare satış ve kiralama verilerine göre iş hacminin daha düşük olduğu şehirlerde bile fiyatlar İstanbul'un çok üstünde. Bu da İstanbul'da ofis projelerinin gelecek vaat eden yatırımlar olduğunun bir göstergesi. Ekonomide iyileşme devam ettikçe, İstanbul bölgesel iş merkezi olma iddiasını sürdürecek. Birçok uluslararası şirketin Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu bölge merkezi olarak İstanbul'u seçmesi de bunu kanıtlıyor. Diğer bir gerçek ise, A sınıfı ofis kullanıcı kitlesinin giderek genişliyor olması. İstanbul'da mevcut ofis stokunun yüzde 90'dan fazlası 250 metrekare veya daha büyük ofis alanlarından oluşuyor. İstanbul'da faaliyet gösteren firmaların ise yüzde 10'dan azı büyük ofise ihtiyaç duyuyor. Kaliteli ofis stokunun az olması, şirketlerin büyük çoğunluğunu ev olarak inşa edilmiş apartman dairelerinde faaliyet göstermeye zorluyor. 


Ofis beklentilerini doğru algılayan inşaat şirketleri, doğru projelerle çok daha geniş bir kitleye hitap edebilir. Nef markasıyla geliştirdiğimiz modüler ofis sistemi ile küçük ve büyük ofis ihtiyacının tamamına hitap edebiliyoruz. Ayrıca geliştirdiğimiz Foldoffice sistemi ile bilinen ofis hayatını tamamen değiştiriyoruz. 


NEF KAĞITHANE 11 

Timur Gayrimenkul'ün Kağıthane'de inşa ettiği Nef Kağıthane 11 projesinde, konutların yanı sıra altı loft kattan oluşan ofis bölümleri de bulunuyor. Standardı 80 metrekare olan ofisler, ihtiyaca göre istenilen büyüklüğe çıkarılabiliyor. İnşaatı tamamlanan projede, 59 metrekare büyüklüğündeki loft daire 360 bin TL'den satılıyor. Projede kafe, restoran ve sanat merkezi gibi mekanlar da bulunuyor. 


Satış ofisi: 0212 325 11 11 

Web: nefkagithane.com 


NEF OFFICES 09 

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul 4 Levent'te inşa ettiği Nef Offices 09 projesinde, 14 katlı iki blokta 362 ofis bulunuyor. 52 ile bin 368 metrekare arasında farklı ofis seçenekleri sunulan projede, ofislerin yüzde 90'ı satılmış. Ofislerin metrekare satış fiyatı ise 5 bin 400 dolardan başlıyor. Projede concierge, sekreter, office keeping, shuttle gibi hizmetler bulunuyor. 


Satış ofisi: 0212 325 11 11 

Web: nefoffices09.com 


KAĞITHANE OFİSPARK 

Tekfen'in İstanbul Kağıthane'de inşa ettiği Kağıthane Ofispark'ta, 76 bağımsız birim bulunuyor. Dört blok olarak A sınıfı ofis konseptiyle inşa edilen projede, ofislerin büyüklüğü 230 ile bin 600 metrekare arasında. Metrekare fiyatları ise 3 bin 900 ile 4 bin 200 dolar arasında değişiyor. Ancak bu fiyatlara KDV'de eklemeniz gerekiyor. Temizlik, güvenlik, catering, restoran, alışveriş alanı, depo, arşiv, bakım ve tamirat gibi hizmet ve olanaklar sunulan projede 550 araçlık otopark katı bulunuyor. 


Satış ofisi: 0212 294 48 68 

Web: kagithaneofispark.com 


OFİSİM İSTANBUL 

Özkartallar ve Yapı Yatırım'ın kurduğu Öz Yapı İş Ortaklığı'nın İstanbul Maltepe'de inşa ettiği Ofisim İstanbul projesi, 22 katlı üç bloktan oluşuyor. Projenin ikinci kulesinde kalan son 20 ofisin satışı hala devam ediyor. 209 adet bağımsız bölüm ve mağazalardan oluşan projede, ofislerin dekorasyonu da tamamlandı. Ofislerin metrekare satış fiyatı 5 bin 200 TL'den başlıyor. Projede, fitness salonu, sauna, kuaför, lostra hizmetlerinin yanı sıra toplantı salonları ve arşiv odaları bulunuyor. 


Satış ofisi: 0216 515 15 55 

Web: ofisimistanbul.com


İTOWER BOMONTİ

Sinpaş GYO ve Fer Yapı Ortaklığı'nın İstanbul Bomonti'de inşa ettiği İTower Bomonti projesi, 30 katlı tek bir blokta 232 ofisten oluşuyor. 60 ile 800 metrekare arasında farklı büyüklükte ofis seçenekleri sunulan projede, ofis fiyatları 362 bin dolardan başlıyor. Kat bahçeleri, depolama alanları, hobi salonu, spor merkezi, çarşı, otopark, özel yemek salonları, copy center, toplantı salonları, arşiv odaları, lobi ve danışma, VIP Lounge gibi sosyal imkanlar sunulan projede firma, yatırımcılara 24 ay kira garantisi veriyor. 


Satış ofisi: 444 93 37 

Web: itowerbomonti.com 


İSTANBUL VİZYON PARK 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Yenibosna'da inşa ettiği İstanbul Vizyon Park projesinde, yedi ofis bloğu ve 807 bağımsız birim bulunuyor. 2010 yılında inşaatına başlanan ve 2011 yılında sahiplerine teslim edilen projede, 38 ile 126 metrekare arasında farklı ofis seçenekleri sunuluyor. Sahipleri tarafından satışa sunulan ofislerin fiyatı, bulundukları kat ve komuna göre 130 380 bin dolar arasında değişiyor. Ofis başına bir otoparkın düştüğü projede, toplantı odaları, spa salonları ve bir de alışveriş merkezi bulunuyor. 


Satış ofisi: 0212 603 11 11 

Web: istanbulvizyonpark.com.tr 



ARİSTA BOMONTİ 

Ar Şirketler Grubu'nun Şişli Bomonti'de inşa ettiği Arista Bomonti projesi, beş kat kapalı otopark, iki kat mağaza ve 21 ofis katından oluşuyor. 177 ile 206 metrekare arasında farklı ofis seçenekleri sunulan projede, her katta dört bağımsız bölüm bulunuyor. Projenin metrekare fiyatlar ise 4 bin ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Firma, kendi bünyesinde 48 aya kadar vade seçeneği sunuyor. Arista yat ile Boğaz'ı geçmek, körükten başlayan Vip transfer, Rolls Royee ve özel şoför eşliğinde havaalanına ulaşım, kuaför, restoran&bar, fitness&spa, back-up ve 24 saat güvenlik hizmeti gibi olanaklar sunulan projede, ''Maliyetine lüks", yani kullandığın kadar öde sistemi geçerli. 


Satış ofisi: 444 44 96 

Web: aristalife.com 



KARTAL KULE 

EA İnşaat'ın İstanbul Kartal'da 22 katlı tek bir blok olarak inşa ettiği Kartal Kule'de, 205 bağımsız bölüm bulunuyor. 55 ile 135 metrekare arasında farklı büyüklükte ofis seçenekleri sunulan projede, fiyatlar 365 bin ile 900 bin TL arasında değişiyor. Firma, yüzde 30 peşin ödeyene 24 ay vadesiz taksit olanağı sunuyor. Kartal Adliyesi'ne kesintisiz shuttle servisi konan projede, vale parking, kuru temizleme, copy center, hobi odaları, kütüphane, terzi, eczane, kuaför, lostra salonu ve banka ATM'Ieri mevcut. 


Satış ofisi: 444 26 01 

Web: kartalkule.com 



VETRO CITY 

Kullar İnşaat'ın İstanbul Beylükdüzü'nde inşa ettiği Vetro City projesinde, 245 daire ve ofis bulunuyor. 48 ile 115 metrekare arasında 1+0, 1+1 ve 2+1 ofis seçenekleri sunulan projede, fiyatlar 114 bin ile 284 bin TL arasında değişiyor. Yedinci katında profesyonel bir spor tesisi bulunan proje, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, fitness salonu, toplantı odaları ile en üst katta kafe ve restoranları ile dikkat çekiyor. 


Satış ofisi: 0212 428 70 70  

Web: kullarinsaat.com.tr 


WORK-SQUARE 

MVK Yapfnın İstanbul Kurtköy'de iş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarladığı Work -Square, 351 daireden oluşan bir ev ofis projesi. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı ev ofis seçenekleri sunulan projede, fiyatlar 171 bin 206 TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satış yapan firma, daire tutarının yüzde 75'e kadar olan kısmını anlaşmalı olduğu bankalar aracılığıyla 60 aya kadar vade farkı olmaksızın taksitlendirme imkanı sunuyor. 


Ev ve ofis yaşamını birleştiren projede toplantı salonları, yüksek güvenlik sistemi, teknik altyapı desteği gibi kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik unsurlar rezidans konforuyla bir arada sunuluyor. Projede lobi, resepsiyon, fitness salonu, spa, kapalı havuz ve her daireye özel depo alanı var. 


Satış ofisi: 0216 702 11 11 

Web: work-square.com 



NEXT LEVEL 

Pasifik İnşaat'ın Ankara'da inşa ettiği ofis, rezidans ve AVM projesi Next Level'da, 165 ile 2 bin 700 metrekare arasında farklı büyüklüklerde ofis seçenekleri sunuluyor. Yüzde 80'i satılan projede,198 metrekare Next Level büyüklüğündeki ofislerin fiyatı KDV hariç bir milyon 372 bin TL ve 321 metrekare büyüklüğündeki ofislerin fiyatı da KDV hariç 2 milyon 415 bin TL olarak belirlenmiş. 


Eskişehir Yolu ile Konya Yolu'nun kesiştiği noktada inşa edilen projenin ofis bloğunda, resepsiyon hizmeti, teknik servis, business club. arşiv odaları, yiyecek ve içecek servisi, güvenlik ve kopyalama hizmeti gibi olanaklar sunuluyor. Her iki katta bir kat locaları ve teraslar bulunan ofis bloğunda, cafe bar, toplantı odaları ve fuaye alanına yer verilmiş. 


Satış ofisi: 0312 284 47 47 

Web: nextlevel.com.tr 



SARPHAN FİNANSPARK

Sarp Group'un Ataşehir'de inşa ettiği Sarphan Finans Park projesinde, 20 katlı otel, 13 katlı ofis ve 54 katlı rezidans blokları bulunuyor. 74 ile 118 metrekare arasında farklı büyüklerde ofis seçeneği sunulan projede, fiyatlar 940 bin ile bir milyon 480 bin TL arasında değişiyor. Kat bahçeleri. lobi, resepsiyon, merkezi ısıtma, süs havuzları ve dükkanların yanı sıra dört katlı otopark bulunan projede bir de AVM yer alıyor. 


Satış ofisi: 444 47 33 

Web: sarphanfinanspark.com.tr


Para Dergisi/Bülent Ekimci


Geri Dön