25 / 04 / 2024

Ofisim İstanbul'da metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL!

 Ofisim İstanbul'da metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL!

Proje: Ofisim İstanbul

Ofisim İstanbul'da ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL'den başlıyor...



İstanbul’un gözde iş bölgesi haline gelen Maltepe İlçesi’ndeki en prestijli ofis projesi Ofisim İstanbul, hayatın ritminden kopmadan çalışmak isteyenler için şık ve lüks alternatifler sunuyor. Son dönemlerde konumuyla ve Kentsel Dönüşüm projesinin Anadolu Yakası’ndaki merkezi olmasıyla dikkat çeken Maltepe’de yükselen Ofisim İstanbul, şehrin ana arterlerinin buluşma noktasında yer alan lüks ofisleriyle geleceğin ofis trendini sunuyor.


 Ofisim İstanbul da metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL!


Ofisim İstanbul, giderek İstanbul’un en stratejik bölgelerinden olan Maltepe’de, E-5 bağlantı yolunun yanı başında, Anadolu Yakası’nın ilk metro istasyonu Kadıköy-Kartal metro hattına 2 dakika mesafede bulunuyor. Bu avantajlı lokasyonun yanı sıra, her bir ofisin kesintisiz Adalar manzaralı olması, 2013 yılı Ocak ayında tamamlanması planlanan Dünyanın en büyük adliyesine 3 dakika yürüme mesafesinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafede olması da çalışanların hayatını kolaylaştırıyor. Üstelik  Ofisim İstanbul  size, ofisinizi kendi zevkinize göre döşeyip, kendi yaşam alanınızı yaratma imkanı da sunuyor.


 Ofisim İstanbul da metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL!



Şehrin kalbinde yüksek konforlu ofisler


Ofisim İstanbul kuleleri 60 bin metrekarelik kapalı bir inşaat alanında, 15 bin metrekare arsa üzerinde 219 adet bağımsız bölüm ve 16 adet mağazadan oluşuyor.

Ofisim İstanbul'da metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL'den başlıyor. 


 Ofisim İstanbul da metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL!


Ofisim İstanbul, misafirlerinizi resepsiyonda karşılayarak, sizin isteğiniz doğrultusunda lobide, toplantı odasında ya da Ofisim İstanbul Restoran’da ağırlamanızı, Ofisim İstanbul Hobby Cafe’de gün içerisinde iş arkadaşlarınızla bilardo, mini golf, masa tenisi gibi aktivitelerle keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. 

Kullanıcılarına ortak kullanım alanı yaratmak için tasarlanan özel bir avluya sahip Ofisim İstanbul, aynı alanda buluşan ortak avlu ve birbirine bağlanan ofis binaları ile çalışma hayatını sosyalleştiriyor. Kartlı geçiş sistemi, uzman güvenlik personeli, 24 saat kapalı devre kamera sistemi, yangın ve duman alarmı ile güvenliğinizi en üst düzeyde sağlayan Ofisim İstanbul, saunalar, fitness salonları, teras bahçeleri gibi sosyal alanlarıyla özel ayrıcalıklar sunuyor.


 Ofisim İstanbul da metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL!


Profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office hizmetleri sunan Ofisim İstanbul’da her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanması hedefleniyor. 



 Ofisim İstanbul da metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL!


0216 515 1 555


http://www.ofisimistanbul.com/



projeye sor



Geri Dön