23 / 04 / 2024

Oflaz İnşaat Lekule Kartal!

Oflaz İnşaat Lekule Kartal!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Oflaz İnşaat Lekule Kartal projesinde 7 farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden proje ön satışlarına özel olarak yüzde 10 indirim uyguluyor.



İstanbul Anadolu Yakası Kartal İlçesi'nin Yakacık bölgesinde yükselen Lekule projesinde dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. 


Oflaz İnşaat Lekule Kartal projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında açık havuz, havuz cafe, fitness center ve çocuk parkı bulunuyor. 

 

Kartal Lekule Residence projesi  Oflaz Şirketler Grubu  imzası ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerde adalar ve deniz manzarası ile kat bahçeleri mevcut. 


Zemin+18 kat olarak planlanan Lekule Kartal projesinde peşinatsız 120 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. Ayrıca projenin ön satışlarına özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Oflaz İnşaat Lekule Kartal projesi E-5 Karayolu'na 1 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, Aydos Ormanı'na, Kartal Sahili'ne ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na ise 3 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Kartal Lekule Rezidans adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul    


Oflaz İnşaat Lekule Kartal iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön