19 / 04 / 2024

Ofton, Cannes'da zenginlere rezidans yapacak

Ofton, Cannes'da zenginlere rezidans yapacak

Elysium markasını yurtdışına taşımak isteyen Ofton, dünya jet sosyetesinin uğrak yeri olan Cannes'da zenginlere rezidans yapacak. Projede evler 800 bin ile 1.5 milyon euro arasında satılacak



Ofton İnşaat Elysium markasını, Avrupa'nın en pahalı şehirlerinden Cannes'a taşıyor. Cannes'ın merkezinde Lüksemburglu yatırımcı grubundan içerisinde eski bir şatonun da bulunduğu 10 dönümlük bir araziyi satın alan Ofton İnşaat, Avrupalı zenginlere 16 rezidans ve bir villadan oluşacak bir projeye başlayacak. Grubun Türkiye'deki markası Elysium adını taşıyacak proje Cannes'ın merkezinde, Oscar törenlerinin de düzenlendiği Palais des Festival'in arka sokağında yer alacak.

PROJE EMLAK FUARINDA İMZALANDI
Cannes'daki MIPIM emlak fuarı sırasında Cannes Belediyesi'ne projeyi onaylatan Ofton, arazinin sahibi olan Lüksemburglu yatırımcılarla anlaşma imzaladı. Projedeki rezidansların büyüklüklerinin 75 ile 200 metrekare arasında değişeceğini söyleyen Altun, daire fiyatlarının 800 bin ile 1.5 milyon euro arasında olacağını kaydetti. Proje içinde yer alacak villanın ise 2.5 - 3 milyon eurodan satılması planlanıyor. Altun, projenin 2-3 ay içinde netleşeceğini inşaata ise yaz aylarında başlamayı planladıklarını kaydetti. Hedeflerinde hep Elysium markasını Avrupa'ya taşımak olduğunu belirten Altun, uygun bir fırsat bulduklarını ve Cannes ile yurtdışında iyi bir başlangıç yapacaklarını açıkladı. Proje için 35 milyon euro yatırım yapacaklarını açıklayan Altun, hedef kitlelerinin Avrupalı zenginler olduğunu, projeyi duyan Türk müşterilerden de şimdiden talep aldıklarını, yüzde 10 gibi bir bölümü Türkler için ayırabileceklerini açıkladı.

şžato ve 200 yıllık ağaçlar var
10 dönümde üzerinde yapılacak projenin bulunduğu arazide eski bir şato da bulunduğunu kaydeden Altun, bu şatoyu koruyacaklarını kaydetti. Altın ayrıca projedeki tüm rezidansların deniz manzarasına baktığını söyleyerek arazi üzerinde 200 yıllık nadir bulunan bazı ağaçlar bulunduğunu bunların tamamını koruyacaklarını kaydetti.
Sabah/Dilek Taş


Geri Dön