28 / 03 / 2024

Ofton Elysium Miramar satılık villa!

Ofton Elysium Miramar satılık villa!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Miramar Bodrum

22 bloktan meydana gelen projede villaların fiyatları 530 bin Euro^'dan başlangıç gösteriyor. Ofton Elysium Miramar satılık villa tipleri 3+1, penthouse daireler ise 4+1 şeklinde tasarlandı.



Sosyal etkinlikleri içerisinde açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness center, hamam, soyunma odaları bulunan proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa ediliyor.


22 bloktan meydana gelen projede villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzaralı cepheleri bulunuyor. Proje merkeze yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Villanın büyüklükleri 192 metrekareden dizayn edildiği proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede her villanın kendine ait havuzu ve bahçesi bulunuyor.


46 adet dubleks villadan meydana gelen Ofton Elysium Miramar  projesinde villa tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilirken, penthouse daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Ödeme seçenekleri kapsamında Ofton Elysium Miramar projesinde yüzde 50'si peşin ödendiğinde kalan yüzde 50'si yüzde 5 faiz oranıyla 18 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor. Projede  villaların teslimleri Mayıs 2016 olarak belirlendi. 


Ofton Elysium Miramar satılık villa fiyatları 530 bin Euro ile 740 bin Euro arasında farklılık gösterirken, penthouse dairelerin fiyatları 1 milyon 100 euro ile  1 milyon 150 euro arasında değişiyor. 


Telefon: 444 5 350

Web Adresi: http://elysiummiramar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön