28 / 03 / 2024

Ofton İnşaat 2 yılda 1 milyar lira ciro hedefliyor!

Ofton İnşaat 2 yılda 1 milyar lira ciro hedefliyor!

Ofton İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki projesi "Elysium Elit Koşuyolu"nu satışa çıkardı. Şirket 2015 yılında 570 milyon lira, 2016'da 470 milyon lira ciro hedefine odaklandı.



Ofton İnşaat, İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilen Elysium Elit Koşuyolu projesini kamuoyuna tanıttı. Satışa çıkan "Elysium Elit Koşuyolu" projesinde biri lüks konutlardan, diğeri de homeofis imkanı sunan rezidanslardan oluşan iki farklı blok halinde inşa edilecek. 


Toplam 10 dönüm araziye sahip olan projede daireler, metrekaresi 4 bin 300 Amerikan Dolarından başlayan fiyatlarla yatırımcılarıyla buluşacak. Projenin, 2016 yılı son çeyreğinde bitirilmesi hedefleniyor.

 

3 SEKTÖRDE KOŞACAKLAR 


Projenin lansmanında konuşan Ofton İnşaat önetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, 2015 yılında gayrimenkul ve turizm sektöründe gerçekleştirecekleri yeni projelere ek olarak perakende sektörüne de adım atacaklarını söyledi. 

Mütekabiliyet Yasası sayesinde yabana ülkelere açıldıklarını belirten Altun, "Ofton İnşaat'ın müşterilerinin yüzde 30'unu Avrupa ve Ortadoğudan yabancılar oluşturuyor. Gayrimenkul yatırım ortaklığı için çalışıyoruz" dedi. 


İsmail Hakkı Altun, geçen yıl satışa çıkardıkları Elysium Art Şişli, 2015 yılı başında ön talep toplamaya başlanılan Elysium Elit Koşuyolu ile Dolapderede Ofton İnşaat'ın hayata geçirdiği Elysium Elit Koşuyolu'nun tanıtım toplantısı, Yönetim Kurulu Eş Başkanları İsmail Hakkı Altun (solda) ve Yusuf Şimşek'in katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi. İsmail Hakkı Altun, "İnanıyoruz ki 2015 yılıi Ofton İnşaat'ın yılı olacak" derken A Yusuf Şimşek Elysium Elit'in trendlçffl belirleyeceğim söyledi. , ¦ pm inşa edecekleri konut ve mağazalardan oluşan proje ve Bodrumdaki konut projesi ile sektörde dikkat çektiklerini kaydetti.

 

2015 OFTON İNŞAAT'IN YILI 


Altun, 2015 yılında 570 milyon lira, 2016 yılında da 470 milyon lira olmak üzere gelecek iki yılda 1 milyar lirayı aşan ciro hedeflediklerini ve 2015'in Ofton İnşaat'ın yılı olacağına inandıklarını dile getirdi. 

Yusuf Şimşek de, Oftonun kuruluşundan bu yana her zaman müşteri memnuniyetini esas alan, eksiksiz anahtar teslim projelere imza attıklarının altını çizdi. Şimşek, trendleri belirleyen projeler yaptıklarını ifade etti. 


Projenin A Blok'unda, 3,5+1 ve 4,5+1 tipte 54 dairenin yer aldığı 14 kat bulunacak. B Blok'ta ise homeofis yetkilendirmesi de olan 1+1 ve 2+1 konseptte 32 daire bulunacak. 


Yeni Akit


Geri Dön