19 / 04 / 2024

Ofton İnşaat Arap yatırımcılara iki projesini tanıttı!

Ofton İnşaat Arap yatırımcılara iki projesini tanıttı!

Ofton İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Gayrimenkul Fuarı’nda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Elysium Art Şişli ve yeni rezidans projesi Elysium Dolapdere ile yabancı yatırımcılarla buluştu.



Ofton İnşaat, yeni yaşam ve yatırım projesi Elysium Dolapdere’yi, ilk kez Dubai’de görücüye çıkardı. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan Dolapdere; AVM, ofis, otel, kültür merkezine yakınlığı ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.


Elysium Dolapdere, toplam 6 bin 610 metrekare alan üzerine 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 formatta 225 bağımsız bölümden oluşacak. Proje, konumu itibarıyla da Taksim’e 3, Nişantaşı’na da 5 dakika mesafede olmasının yanı sıra Beşiktaş – Bomonti Tüneli ile metro ve çevreyoluna da kolay ulaşım imkanı sunuyor.



Ofton İnşaat’ın Cityscape Fuarı’nda sergilediği diğer projesi Elysium Art Şişli oldu. Yüzde 65 satışla ilgi gören Elysium Art Şişli, tamamı 1+1 tarzda tasarlanan ve isteğe bağlı olarak modüler mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 alana sahip rezidanslardan oluşuyor

Elysium Art Şişli, 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın hemen yanı başında 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilecek, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşacak.

 Yeni Akit



 


Geri Dön