29 / 03 / 2024

Ofton İnşaat'tan Instagram'da fotoğraf yarışması!

Ofton İnşaat'tan Instagram'da fotoğraf yarışması!

Ofton İnşaat Instagram kullanıcılarını en güzel İstanbul fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor. Elysium Soul Beyoğlu kapsamında düzenlenecek #ruhundaistanbulvarsa yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.



Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Ofton İnşaat, Elysium Soul Beyoğlu projesi kapsamında düzenleyeceği #ruhundaistanbulvarsa Instagram yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.


Yarışmaya katılmak için Instagram kullanıcılarının Ofton İnşaat Instagram hesabını takip edip, İstanbul’un ruhunu hissettikleri fotoğraflarını #ruhundaistanbulvarsa hashtag’i ve @oftoninsaatetiketi ile paylaşmaları yeterli. Yurtiçinde yaşayan 18 yaş üzerindeki herkesin İstanbul temalı fotoğrafları ile katılabildiği yarışma, 15 Şubat–29 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.


#ruhundaistanbulvarsa sosyal medya kampanyasında halkoylamasıyla en çok beğeni alan kişiye Fuji Instax Mini 90 Neo Classic, jürinin seçtiği üç katılımcıya ise Fuji Instax Mini 8 fotoğraf makinesi hediye edilecek. Kazananlar, Ofton İnşaat’ın Facebook, Twitter, Instagram hesapları ve www.ruhundaistanbulvarsa.com sitesinden 04 Mart 2016 tarihinde açıklanacak.


Geri Dön