29 / 03 / 2024

ÖİB Sümer Holding'in Malatya'daki 5 arsasını satışa çıkardı!

ÖİB Sümer Holding'in Malatya'daki 5 arsasını satışa çıkardı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya Yeşilyurt'ta bulunan Sümer Holding A.Ş.'ye ait 5 arsanın satışı 20 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.



SÜMER HOLDİNG A.Ş.’ YE AİT MALATYA/YEŞİLYURT TAŞINMAZLARININ ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından hazırlanarak Özelleştirme Yüksek Kurulunun 16/7/2012 tarihli ve 2012/105 sayılı Kararı ile onaylanan 1/5.000 ölçekli Mevzi İmar Planı ile 1/1.000 ölçekli Mevzii İmar Planında (Sanayi ve Depolama Alanı, E:1.00; Hmax: Teknolojinin Gerektirdiği Yükseklik) İdare tarafından yapılan ifraz ve tevhit işlemi sonucu oluşan ve aşağıda belirtilen Sümer Holding A.Ş.’ye ait;


ÖİB Sümer Holding in Malatya daki 5 arsasını satışa çıkardı!


taşınmazlar ile üzerindeki varlıkların “Satış” yöntemi ve “Pazarlık” usulü uygulanmak suretiyle 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde özelleştirilmek üzere her biri ayrı olarak ihale edilecektir.

1) İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonlarınca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2) Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3) İhaleye katılabilmek için her bir taşınmaz için ayrı İhale Dokümanı alınması ve tekliflerin İdarenin Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş /  Ankara  adresine son teklif verme günü saat 17:00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur.

4) İhale Dokümanı bedelleri İdare’nin;

- Halkbank A.Ş. Ankara Kurumsal Şubesi/ANKARA nezdinde bulunan TR**********************06 numaralı Özelleştirme Fonu Vadesiz Satış ve Temettü Gelirleri Türk Lirası,

- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara Kamu Kurumsal Şubesi/ANKARA nezdinde bulunan TR**********************38 numaralı Özelleştirme Fonu Vadesiz Türk Lirası,

- Vakıfbank A.Ş. Ankara Merkez Şubesi/ANKARA nezdinde bulunan TR**********************67 numaralı Özelleştirme Fonu Vadesiz Türk Lirası hesaplarından birine yatırılacaktır. Dekontta, katılımcının ismi (katılımcının Ortak Girişim Grubu (OGG) olması halinde OGG’nin veya üyelerinden birinin adına düzenlenmiş olması yeterlidir) ile hangi ihaleye ilişkin doküman alınacağı belirtilecektir.

5) Özelleştirme ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp İdare ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta ve teklif verme süresini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek bir tarihe kadar uzatmakta serbesttir.

6) Özelleştirme işlemleri her türlü vergi, resim, harç ve KDV’den muaftır.

7) Ayrıca (0 312) 585 84 71 - 585 84 57 numaralı telefonlardan ve www.oib.gov.tr adresinden ihaleye ilişkin bilgi alınabilir.



Geri Dön