28 / 03 / 2024

Okkalar İnşaat Hakim Konakları projesini tanıttı!

Okkalar İnşaat Hakim Konakları projesini tanıttı!

Okkalar İnşaat tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde yapılan ve 378 daireden oluşan Hakim Konakları düzenlenen kahvaltıyla basına tanıtıldı. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 250 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor...



Okkalar İnşaat tarafından 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 378 akıllı daireden oluşan Hakim Konakları basına tanıtıldı. Yazır Mevkii'ne yapılan Hakim Konakları, yüzme havuzu, sauna, fıtness salonu, oyun alanları, toplantı salonları, okuma salonları ve katlı otoparka da sahip. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, Hakim Konaklarıyla birlikte Konya ve İstanbul'daki inşaat sektörüne örnek olduklarını söyledi. Hakim Konakları arsasının 120 civarında hakim ve savcıdan tahsis edildiğini dile getiren İbrahim Okka, Hakim Konakları'na bugüne kadar 50 kişinin oturduğunu dile getirdi. 


3+1 ve 4+1 DAİRELERDEN OLUŞUYOR

 Hakim Konakları Projesi'nin İstanbul medyasında da çok gündeme geldiğini ve özellikle İstanbul'daki inşaat sektörü tarafından da takip edildiğini dile getiren İbrahim Okka, "Bu projemiz peyzaj düzenlemesiyle, sosyal alanlarıyla ve güvenliğiyle Türkiye'ye örnek oldu. Akıllı konutlarla evler cep telefonlarıyla kontrol edilebilecek. Televizyon ayarlama, hava durumuna göre panjur açılıp kapanması yapılacak. 28 ay gibi bir sürede inşaatı tamamlanan Hakim Konakları'nda 100'e yakın daireyi de teslim ettik. Toplam 378 dairemiz var. Bunlardan 68'i 3+1 geri ye kalanı ise 4+1 şeklindeki dairelerden oluşmaktadır. 3+1 daireler 250 bin ile 280 TL arasından satılmaktadır. 4+1 dairelerin fiyatı ise 350 bin ile 400 bin TL arasında değişiyor" dedi. 


HAKİM KONAKLARINDA YOK YOK

 Hakim Konaklan'nın 5 yıldızlı otel kalitesinde olduğunu dile getiren İbrahim Okka, "Bugüne kadar konutlara oturan herkes çok memnun. Konutları teslim etmeden önce eksik var mı yok mu onu kontrol ediyoruz. Ondan sonra konudan teslim ediyoruz. Herşey son derece modem ve kaliteli. İnsanın ihtiyacı ne varsa dairelere konuluyor. Hakim Konaklanyla birlikte yeni inşaat yapan firmalar, projelerini bize göre yapmaya başladı" diye konuştu. Hakim Konakları bünyesinde bulunan sosyal tesislerin sadece konut sahiplerine özel olacağını aktaran Okka, "Dışaııdan müşteri almayacağız. Hedefimiz aylık aidat ise 150-200 TL arası olmasıdır. Sosyal tesislerimiz Türkiye'ye örnek olacaktır" ifadelerini kulandı. Konya'da arsa fiyatlannın çok pahalı olduğunu ifade eden Okka, "İnşaat sektörü böyle devam ederse önümüzdeki yıllarda bina yapmak zorlaşacaktır.  TOKİ  lüks konut yapmamalıdır. Belediye konut yapmamalıdır. Konut yapan finnaların önünü açmalıdır. Belediyeler kendi asli görevlerini yerine getirmelidir. Çünkü Konya'da çok sayıda eksik hizmet bulunmaktadır" dedi. İbrahim Okka, konuşmasının ardından yönetim kumluyla birlikte basın mensuplarına Hakim Konaklannı tanıttı.


Şerife Bağcı/Haberdar (Konya) Gazetesi


Geri Dön