23 / 04 / 2024

Okkalar İnşaat'a Konya Şeker Vizyon'dan üstün hizmet ödülü!

Okkalar İnşaat'a Konya Şeker Vizyon'dan üstün hizmet ödülü!

Okkalar İnşaat, Konya'da hayata geçirdiği son projesi 'Hakim Konakları' ile Konya Şeker Vizyon ödüllerinde 'Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü kazandı



1976 yılından bu yana Konya'da faaliyet gösteren; İstanbul da dahil olmak üzere bugüne kadar binden fazla sanayi sitesi, mağaza ve iş merkezi projesi gerçekleştiren Okkalar İnşaat, Konya'da hayata geçirdiği son projesi 'Hakim Konakları' ile Konya Şeker Vizyon ödüllerinde 'Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü kazandı. Bu yıl 2'ncisi gerçekleşen ve halkın oylarıyla seçilen Konya Şeker Vizyon ödüllerinde 15 dalda 142 aday yansırken, internet sitesindeki oylamada 300 bin, As-Arda Araştırma şirketinin birebir gerçekleştirdiği anket çalışmasında ise 150 bin oy kullanıldı.

Konya Selçuklu'da hayata geçirilen ve yüzme havuzundan, fit-ness salonuna, kafeden sinema salonuna kadar pek çok alanın yer aldığı Hakim Konakları, Konya'nın en kapsamlı ve en büyük yaşam alanlarından biri olmasıyla biliniyor. Yüzde 80'i yeşil alan olarak projelendirilen Hakim Konakları, akıllı daire teknolojisi ile tasarlandı. Projede tek tuşla; evin aydınlatması, panjurları, ısı ve güvenliği kontrol edilebiliyor.

Rixos Otel'de gerçekleşen ödül töreninde Okkalar Inşaat'a ödülünü Konya Vizyon Dergisi ve Medya F Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Çakır verdi. Geceye birçok ünlü, iş adamı ve milletvekili de katıldı.

Vatan


Geri Dön