25 / 04 / 2024

Ökkeş Namlı: Parksız mahalle bırakmayacağız!

Ökkeş Namlı: Parksız mahalle bırakmayacağız!

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, "Yapılan park alanlarını gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra "parksız mahalle bırakmayacaklarını" söyledi. Gülova sokakta inşa edilen iki yeni park bir ay içinde tamamlanacak.



 

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, "Yapılan park alanlarını gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra "parksız mahalle bırakmayacaklarını" söyledi. 

Namlı, "Üzümlü deresi bitişiğine Cuma pazarının hemen altında oluşturduğumuz park yaklaşık 2000 metrekare. 

Gülova sokaktaki parkımızda 2300 metrekareden oluşuyor. Her iki parkımızda da hatta Deliçay bitişiğinde 80 dönüm alana kuracağımız parkta da taş tahkimatı yapıyoruz. Kayaları kırarak ve mevcut çakıl şantiyesinden elde ettiğimiz elimizdeki taşları getirerek parklarda farklı bir otantik hava, görünüm oluşturuyoruz. Hem para vermeden temini kolay hemde bakıldığı zaman göze hoş gelen bir görünüm kazanıyoruz.Uzunbanı mahallesindeki yapımı süren iki parkımızda önceliği ağaçlandırmaya sonra çevre düzenine son olarak ta oyuncak ve spor aletlerini yerleştirilmesine veriyoruz. Çocuklarımız biter bitmez kullanmaya başlıyorlar. Mahalleli memnun, anne babalar memnun, çocuklar memnun. Hepsi tokalaşmak için, teşekkür etmek için yarışıyorlar. Bizler bundan memnunluk duyuyoruz. Herkesi mutlu eden tablodan bizde mutlu oluyoruz. Uzunbanı mahallesindeki iki parkımızı yılbaşına kadar tamamlayacağız." dedi Namlı, "Toki civarı dediğimiz zeytinliğin altı ve deliçayın bitişiğindeki çalışmalarımızda sürüyor. Ekiplerimiz 34 noktada park çalışması yapıyor. Bu alanı cazibe merkezi haline getireceğiz. Düziçinin ortak kullanım alanı olacak. 

Burada da çok güzel bir park meydana geliyor. Tamamlandığında herkes beğenecek. Burayı önümüzdeki bahar ayı ile birlikte tamamlayacağız. Seçime kadar hizmete açarız" şeklinde konuştu.


Medya Yenigün


Geri Dön