18 / 04 / 2024

Okmeydanı Hastanesi Kemoterapi Ünitesi'nin temeli atıldı!

Okmeydanı Hastanesi Kemoterapi Ünitesi'nin temeli atıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yaklaşık 80 koltuk kapasiteli yeni kemoterapi ünitesinin temeli atıldı. İstanbul İl Sağlık Müdürü Dr. Dokucu, iş adamı İlkay Kıran 'ın, ilk günden itibaren elinden geleni yapacağını ifade ettiğini anlattı...



Temel atma töreninde konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu, yaklaşık 6 ay önce Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili 'Kemo Rezalet' başlığı altında basında yer alan haberleri anımsatarak, bu çıkan haberlerin herkesi üzdüğünü, çalışanların da duygusal anlamda tramvaya uğradıklarını ifade etti.

Dokucu, çıkan haberlerden sonra yaşanan duygusallığın ardından çözüme yönelik bir sürecin başladığını, bu süreçte de iş adamı İlkay Kıran 'ın, ilk günden itibaren bu hadisenin arkasında durarak, elinden geleni yapacağını ifade ettiğini anlattı. İlkay Kıran 'ın, kemoterapi ünitesinin 3 ay içinde tamamlanacağını söylediğini kaydeden Dokucu, ilaçların hazırlanmasında ve doz ayarlanmasında önemli bir alt yapının hazırlandığını, ayrıca ünitede 80 'e yakın koltuk, insanların konforla bekleyebileceği alanların da olacağını bildirdi.

Ali İhsan Dokucu, 'Sağlık müdürünüz olarak, hem çalışan arkadaşlarımızın haklarını korumak zorundayım, hem de vatandaşlarımızın etkili, yeterli ve isteğe uygun şekilde sağlık hizmetine ulaşmasıyla alakalı yolları açmakla yükümlüyüm. Burada bize düşen vazife, hepsine etkin bir şekilde müdahil olmaktır. Bu anlamda hep yanınızda olduğumu bilmenizi isterim' dedi.

AA


Geri Dön