26 / 04 / 2024

Okmeydanı’nda 200 evin tapusu yarın teslim edilecek!

Okmeydanı’nda 200 evin tapusu yarın teslim edilecek!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözerek, mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Yarın 200 hak sahibi daha tapu sevinci yaşayacak.



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözerek, mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Okçular Tekkesi’nde, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılacağı törenle, 200 hak sahibi daha tapu sevinci yaşayacak.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın gayretleriyle Okmeydanı’nda bir yıldır devam eden tapu verme sürecinde, 20864 hak sahibinden, 15321 kişi tapusunu almak için Beyoğlu Belediyesine müracaat etti. Bir yıl içerisinde 5100 kişi evraklarını tamamlayarak ödemelerine başladı. Yarın gerçekleştirilecek törenle işlemleri tamamlanan 200 kişi daha tapusuna kavuşacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katılacağı tapu dağıtım töreni Okmeydanı Okçular Tekkesi’nde gerçekleştirilecek.


Geri Dön