24 / 04 / 2024

Okmeydanı'nda mülkiyet sorunu çözüldü!

Okmeydanı'nda mülkiyet sorunu çözüldü!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nın kanayan yarası tapu meselesini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Demircan, 9 aileye tapularını kendisi teslim etti.



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nın kanayan yarası tapu meselesini çözüme kavuşturmaya devam ediyor.  Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi'ndeki Yıldız apartmanına misafir olan Demircan, 9 aileye tapularını kendisi teslim etti. Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapuları büyük bir hızla verilmeye devam ediyor. Proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 5 bin 200 hak sahibine tapuları teslim edildi. Yıldız apartmanı sakinlerinin evlerine konuk olan Başkan Demircan, apartman sakinlerinin sorunlarını da tek tek dinledi. Hak sahipleri ile konuşan başkan Demircan, ilerideki Okmeydanı projesi için hakkında bilgi verdi.


“Okmeydanı'nda mülkiyet çözülmüş durumda”

Bir apartmanın bütün sakinlerine tapularını vermenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Verdiğimiz tapular sayesinde, Okmeydanı'nda vatandaşlar 'Bir gün buralar yıkılır mı? Bizi buradan gönderirler mi?' endişesi taşıyorlarken bugün gelecek hayali kuruyorlar. Umutsuzluk üst seviyede iken, umut doruğa çıktı. Bu işe emek veren çalışanlarımızla birlikte büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü insanımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Mülkiyet meselesi İstanbul'un büyük sorunlarından birisidir. Beyoğlu Okmeydanı'nda mülkiyet çözülmüş durumda” dedi.


Türkiye'de Vakit


Geri Dön