28 / 03 / 2024

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı!

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı!

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, şunları belirtti: '11 yıldır sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda vatandaşlar imar hakkı olan tapularını almaya hak kazandı' dedi.



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bugüne kadar 5 bin civarında tapuyu sahiplerine verdiklerini söyledi. Hazır olan tapuları peyderpey vermeye devam edeceklerini vurgulayan Demircan, şunları belirtti: "11 yıldır sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda vatandaşlar imar hakkı olan tapularını almaya hak kazandı. Bir yıldır devam eden tapu verme sürecinde, vatandaşlarla yapılan mutabakat sonucu, karşılıklı güvenle şimdiye kadar yaklaşık 5 bin civarında tapu hak sahiplerine verildi. 15 bin vatandaşımız da evrakını tamamlayarak belediyemize müracaat ediyor. Okmeydanı'nın tapu meselesini çözdükten sonra vatandaşlarımız burada bir de dönüşüm yapılmasını talep ediyor." Demircan, 1 /5000 ölçekli nazım imar planının Büyükşehir Belediye Meclisinde yeniden kabul edilmesiyle hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını belirtti. Demircan, daha önce yapılan planların mahkemece iptal edilmesi kararının ardından öngörülen tavsiyeler üzerine planı revize ettiklerini anlattı. Konuşmaların ardından Demircan, hak sahiplerine tapularını teslim etti. 

tapular dağıtıldı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bugüne kadar 5 bin civarında tapuyu sahiplerine verdiklerini söyledi. 


Bizim Gazete


Geri Dön