18 / 04 / 2024

Oktay Akyüz: Bayrak Alkan ve Atamer olarak Bakırköy ve Zeytinburnu'nda yeni projelerimiz olabilir!

Oktay Akyüz: Bayrak Alkan ve Atamer olarak Bakırköy ve Zeytinburnu'nda yeni projelerimiz olabilir!

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığında Halkalı'da hayata geçirilen Hayat Park Proje Sözcüsü Oktay Akyüz, Hayat Park projesi ve planladıkları diğer projeler hakkında sorularımızı yanıtladı...



HayatPark İstanbul projenize ilgi nasıl?

Projeye 2013’te başlamamıza rağmen, duyurularını yeni yaptık. Halkalı bölgesindeki proje yoğunluğu bizi de olumlu etkiledi. Çok fazla ziyaretçi alıyoruz. Bu yılın sonunda teslim edecek olmamız bir avantaj. Beklediğimiz gibi gidiyor şu an. 


HayatPark İstanbul’u diğer projelerden ayıran en önemli özellik nedir?

Bize göre lokasyon, fiyat ve inşaatın genel kalitesi. Projemiz Avrupa Konutları 2’nin hemen karşısında. Basın Ekspres Yoluna yürüme mesafesinde. Atatürk Havalimanı’na çok yakın. 212 power Outlet, Starcity, Mall Of İstanbul, ArenaPark gibi AVM’lerin tam ortasında. Buradan ev alanlar ister E-5’e, isterse TEM’e kolayca bağlanabilir. Proje butik bir yaşam alanı. Herkesin herkesi tanıdığı bir yaşam alanı olacak. Sauna, fitness center, yarı açık yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatıları oldukça zengin. Daha da önemlisi Halkalı bölgesinde fiyat olarak en avantajlı proje. Lokasyonu diğer markalı projelerden iyi ve onlardan daha düşük fiyatlara satıyoruz.


Bundan sonra planladığınız bir lokasyon var mı?

Bayrak-Alkan-Atamer olarak merkezi lokasyonları tercih ediyoruz. Bakırköy, Zeytinburnu bölgesinde yeni projelerimiz olabilir. Merkezin çok dışına çıkmadan bize gelen teklifler de var; değerlendiriyoruz.


Yeni projeleriniz olacak mı?

Mutlaka olacak. Oturmak için konut alanların sayısı artıyor. Yatırım için konut alanların sayısı azalıyor. Bu trendi değerlendiren yeni projelere imza atacağız.


Yeni projeleriniz olacaksa eğer konut projeleri mi yoksa ticari projeler mi olacak?

Konutun dışına çıkmamaya özen gösteriyoruz. Merkezi yer ve konut. Ancak çok özel ofis, ya da ofis ev projelerine de uzak değiliz.


Kentsel dönüşümde rol alacak mısınız?

Gelecek planlarımızda kentsel dönüşüm içinde yer almak da var. Bizim gibi firmalar, merkezden uzaklaşmak istemiyor. Merkezde yer kalmadı. Bundan sonraki iş dönüşüm. Büyük çaplı firmalarla kentsel dönüşüm projelerine girebiliriz.



Anadolu'da proje yapmayı düşünüyor musunuz?

İstanbul için elimizde belli arsa stoklarımız var. Bunları henüz bitirmedik. Bayrak-Alkan-Atamer ile iş yapmak isteyen yatırımcılar var. Önceliğimiz İstanbul. İstanbul’un da merkezi bölgeleri.


Sizin eklemek istediğiniz bir şey var mı?

HayatPark İstanbul projemizi, gerek inşaat ve işçilik kalitesi gerekse lokasyonu ile önemsiyoruz. Emsal projelere göre fiyat avantajı da var. 2015 başında yaşam başlayacak ve bizden ev alanlar en geç bir yıl içinde aldıkları evin nasıl değerleneceğini görecek. 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön