18 / 04 / 2024

Okul adı evlilik yıl dönümü hediyesi oldu!

Okul adı evlilik yıl dönümü hediyesi oldu!

Denizlili bir iş adamı, yaptıracağı yaklaşık 1 milyon 100 bin liraya mal olacak 24 derslikli okula, "evlilik yıl dönümü hediyesi" olarak eşinin adını verilmesini istedi...




Denizlili bir iş adamı, yaptıracağı okula, "evlilik yıl dönümü hediyesi" olarak eşinin adını verilmesini istedi.


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, iş adamı Ahmet Çalışkan'ın Yenişehir Mahallesi'ne yaptıracağı ortaokulun protokolü için düzenlenen imza töreninde, iş adamlarının desteğiyle eğitimdeki eksikliklerin giderildiğini söyledi.


Yılın ilk 9 ayında yapılan yardımlarla eğitime 10 milyon 850 bin liralık katkı sağlandığını kaydeden Demir, "Hayırsever iş adamımız Ahmet Çalışkan'ın yaptıracağı okulun, yaklaşık 1 milyon 100 bin liraya mal olması planlanıyor. Okul ise 24 derslikli olacak. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Ahmet Çalışkan ise 4 Ekim'in evlilik yıl dönümü olduğunu belirterek, "Geçen hafta evlilik yıl dönümü için 43 yıllık eşime ilginç bir hediye almak istiyordum. Sonra aklıma yaptıracağım okulu eşime hediye etmek geldi. Hayalim gerçekleştiği için de çok mutluyum" diye konuştu.


Hayırsever iş adamının eşi Sıdıka Çalışkan da okula sadece kendi adının verileceğini tören sırasında öğrendiğini ifade ederek, böyle bir evlilik yıl dönümü hediyesi aldığı için çok şaşırdığını dile getirdi.


AA


Geri Dön