29 / 03 / 2024

Okullu siteler kıymete bindi!

Okullu siteler kıymete bindi!

Okul kayıt telaşının devam ettiği bugünlerde, konutunu değiştirmeyi düşünen çocuklu ebeveyler, mutlaka 'acaba taşınacağım bölge ya da sitede okul var mı?' sorusunu akıllarından geçiriyordur...



OKUL kayıt telaşının devam ettiği bugünlerde, konutunu değiştirmeyi düşünen çocuklu ebeveyler, mutlaka 'acaba taşınacağım bölge ya da sitede okul var mı?' sorusunu akıllarından geçiriyordur. 


Müteahhitler, özellikle şehir merkezinden ayrılarak daha havadar ve sakin semtlerde oturmayı planlayanlar için ailece hayatlarını kolaylaştırıcı donatılar sunuyor. Bunlar arasında kreş, ana okullarının yanısıra ilk ve orta öğretim okulları da mevcut. 


TOKİ, Batışehir. Vaditepe Bafıçeşehir. Bosphorus City, Evora istanbul, istanbul Sarayları, Referans Bakırköy, Rings İstanbul. Istmarina, Tema İstanbul, Soyak Olimpiakent. 


Torunkent. Bio istanbul. Nar City. Avrupa Konutları Atakent 3, Alemdağ Emlak Konutları, Nish Adalar, Özyurtlar inşaat, Bizim Evler 2-3-4 ve Avrupa Konutları Ispartakule- 3 projelerinde çocukların ve gençlerin eğitimi için her şey düşünülmüş. 


Yeni Akit 


Geri Dön