19 / 04 / 2024

Olimpa Park Plus fiyat listesi

Olimpa Park Plus fiyat listesi

Firma: Fuzul Grup

Proje: Olimpa Park Plus

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Olimpa Park Plus fiyat listesi kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 525 bin TL olarak belirlendi. Fuzul Grup imzası taşıyan projede satış sürecine başlandı...



Olimpa Park projesinin 2.etabı olarak yüksele  Olimpa Park Plus  fiyat listesi dairelerin konum ve tipine göre farklılık gösteriyor. Dairelerin alanlarının 135 metrekareden başladığı projede banka kredisi kullanılıyor.


Başakşehir Olimpa Park Plus projesinde yer alan daireler  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 25 bin metrekare alana sahip olan proje, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde inşa ediliyor. 


Fuzul Grup projesi olarak yaşama geçirilen Olimpa Park Plus fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 2016 yılının Nisan ayında teslim edileceği projede 124 adet daire yer alıyor. 


Yüzde 25 peşinatla banka kredisi ile konut sahibi olunan Olimpapark Plus; kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, buhar odası, Türk hamamı ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Olimpa Park Plus fiyat listesi!

3 oda 1 salon daireler 525 bin TL ile 620 bin TL,

4 oda 1 salon daireler 786 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor. 


Olimpa Park Plus iletişim

Telefon: 0212 488 23 61

Web adresi: www.olimpapark.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön